Havaintoja parisuhteesta

”Ajattelin että minä en ole nainen, joka vie toisen naisen miehen, kunnes rakastuin”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Kaksi vuotta sitten vietin villiä sinkkukesää. 28 vuoden suhde oli päättynyt sopuisasti vuotta aiemmin. Liittomme oli ollut loppuvaiheessa lähes tulkoon seksitön ja olin jo sopeutunut ajatukseen. Että tässä iässä se seksi nyt vaan loppuu ( 40-vuotiaana).

Talven ekaa kertaa elämässäni asuin yksin ja kevään korvalla huomasin jotain erikoista itsessäni. Haluni heräsivät! Vuosien tauon jälkeen! Ai että, seksiä teki mieli, mutta mistä sitä saa…. lopulta rohkaistuin tinderiin liittymään.

Mielestäni aika kivoja kuvia löysin ja tekstiin laitoin, että hauskanpitoa etsin (=salakoodi, joka tarkoittaa seksiä).

Matcheja tuli ja tapasin hienoja miehiä, joiden kanssa vietin antoisia hetkiä. Ei mitään sen enempää ja se oli erittäin Ok. En etsinyt enkä toivonut suhdetta. Aioin nauttia uudesta vapaudestani täysin siemauksin.

Vastaani tuli ilmoitus pariskunnasta, joka etsii naista kolmanneksi. Ehkä ihan tyttöystäväksi asti. Ilmoituksessa oli vain kuva, jossa ei näkynyt henkilöitä ja teksti oli lyhyt, mutta jostain syystä tykkäsin (vaikka periaatteessa en kuvattomista tykännyt).

Olen nuoresta asti tiennyt olevani bi, mutta tätä toista puolta itsestäni olin toteuttanut vain satunnaisesti humalassa ja hävennyt jälkeenpäin. Nyt päätin, ettei mun tartte hävetä enää yhtään mitään! Menen ja kokeilen, kaikkea pitää kokeilla paitsi kansantanhuja ja omaa siskoa. Siskoa ei ole ja tanhuakin olen harrastanut.

Match tuli ja aloimme viestitellä ja juttu siirtyi nopeasti whatsappiin, jossa kaikki kolme pystyimme keskustelemaan ja kuvatkin vaihdettiin. Miten ihana pari! Hiljakkoin naimisiin menneet, avoimessa suhteessa. Mieltä kiehtovaa ja avarakatseista!

Aikataulut saatiin lopulta sopimaan yhteen ja tapaaminen onnistui. Sattuneista syistä sovittiin, että ei kuitenkaan ekoilla treffeillä harrasteta seksiä, tutustellaan vaan.

Juteltiin, saunottiin, juotiin vähän viiniä ja niin… lopulta päädyttiin tuntikausiksi sänkyyn peuhaamaan. Session lopuksi huomasin kuin loksahtavani miehen kainaloon, juuri oikeaan kohtaan, oikealla tavalla vartalomme asettuivat vierekkäin. Jotain meissä liikahti.

Se oli oikeasti järkyttävää, kauhistuttavaa, pelottavaa, ihanaa, ihmeellistä ja jännittävää. Järisyttävä tunne ei jättänyt meitä rauhaan. Olin päälakeani myöten rakastunut, varattuun mieheen!! Herran jestas! Eihän sellaista voi tapahtua. Minä en ole sellainen nainen, joka vie toisen naisen miehen.

Mutta emme voineet tunteillemme mitään. Kumpikaan ei ollut aiemmin kokenut mitään vastaavaa. Ihmeellinen tuttuus, luottamus, yhteys. Näimme,tunsimme ja hyväksyimme toisemme heti. Olemme hyvin samankaltaisia, en voi olla ajattelematta, että olemme saman sielun puolikkaat.

Niinhän siinä kävi, että vasta solmittu liitto päättyi eroon lähes saman tien ja nyt kohta 2 vuotta myöhemmin olemme kihloissa ja avoliitossa ja elämme todeksi unelmaa joka ikinen hetki!

Maailma on täynnä ihmeitä, ihastelemme luontoa ja eläimiä, taivasta ja vettä. Joka päivä on täynnä rakkauden sanoja, hellittelyä, kosketuksia. Rakkaussupattelua peiton alla pimeässä. Suukkoja kaupassa ja käsi kädessä kävelyä. Huumoria, merkitseviä katseita, halauksia ja paijailua. Meillä on loputon tarve olla toistemme iholla. Samalla voi jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Myös kipeistä asioista. Omat haavansa on uskaltanut näyttää sellaisena kuin ne ovat. Tässä olen, näe minut, hyväksy minut. Kyllä rakkaani, näen sinut, hyväksyn sinut.

Uskon, että rakkautemme lopulta lunastaa oikeutensa ja hyvittää rikoksen, jonka teimme. Mutta olisimme olleet hulluja, jos emme olisi ottaneet vastaan tätä ihmettä ja lahjaa, jonka elämä meille on suonut.

Rakkaus, ihmeellinen rakkaus

Lue myös

X