Havaintoja parisuhteesta

Ampukaa alas nuo leuhkat paskat!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Suomalaiset lapset on kasvatettu päin helvettiä monen vuosikymmenen ajan. Tai no kasvatettiin. Suunta on koko ajan parantunut.

Älä sinä mitään itsestäsi luule. Ylpeys käy lankeemuksen edelle. Sinä et riitä yhtään mihinkään, joten älä edes yritä.

Julkaisen kokonaisuudessaan saamani viestin. Se on ketjusta, joka koskee muun muassa ihmisten paskaa käytöstä. Kommentin lähetti Outi.

”Jännää muuten että näitä naishormoneja on käytetty kautta aikojen poliittisissa argumentoinneissa.

Lisääntymisikäiset naiset ovat epäluotettavia, koska heillä on kuukautiset, 50-vuotiaat ja yli koska heillä ei ole. Mm naispappeuskeskustelussa toistuivat nämä.

Itse olen 54 ja elän ehkä elämäni parasta aikaa. Niveliä ei särje enkä ole koskaan ollut mitenkään hormoniherkkä tai pahantuulinenkaan.

Mutta sama oma ikäryhmäni käyttäytyi yhtä huonosti vauva-palstoilla kun omat lapset olivat pieniä. En itse siksi usko että syy olisi hormoneissa tai niiden puutteessakaan.

Ehkä me olemme se (toivottavasti) viimeinen sukupolvi mitä kasvatettiin riittämättömyyden tunteella ja sitä on sitten helppo purkaa näppiksen takaa tuntemattomille.

Sitäpaitsi, vaikka suomalaiset onkin äänestetty maailman onnellisimmaksi kansaksi jo neljättä kertaa, vielä meidän sukupolvea suututti suunnattomasti ihmiset jotka olivat onnellisia / tyytyväisiä elämäänsä ja itseensä.

Leuhkoja paskoja! Parhaiten pärjää kun pyytelee anteeksi olemassaoloaan ja koettaa olla hiljaa siellä nurkan hämärässä.”

 

Lue myös

X