Havaintoja parisuhteesta

”Anna mulle kyytiä!”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Rakastan seksiä. Vai saako näin sanoa, koska olen nainen? Hyi, hyi, pysy ruodussasi. Olen kolmen lapsen äiti ja minun kuuluisi tuoksua pullalle, mutta kun mieli tekee usein tuoksua seksille.

Apua, olinko liian irstas? Menköön sitten. Rakastan seksiä, joka tuoksuu, paukkuu ja tuntuu. Ei siinä tarvita tuhansia asentoja, vaan yksi hyvä asenne. Antajan asenne. Minulla se on, mutta haluan, että seksikumppanilla on se myös.

Tämän saa sensuroida jos on liikaa, vaikka eihän Sami sensuroi, olen huomannut aiemmista teksteistä. Syyttäkää häntä. Olen kaiken lisäksi sinkkuäiti, irstaileva sinkkuäiti! Apua, ilmoitus lastensuojeluun. Kolmen lapsen äiti harrastaa suhteetonta seksiä ja nauttii siitä ja kertoo vieläpä ääneen.

En harrasta irtosuhteita, minulla on muutama vakipano. Pano, tuo monisyinen termi. Minulle pano on alusta loppuun annettu suuseksi. Minulle pano on muutaman minuutin tiukka sisään ulos. Minulle pano on pelkkää koskettelua vaatteiden alta. Tilanteen mukaan.

Hätää ei ole. Lapset eivät koe irstasta äitiään. Heillä on isä ja toinen koti. Joka toinen viikko. Älkää nyt sentään. En minä joka toista viikkoa pane päivästä toiseen. Minä rakastan seksiä myös itseni kanssa. Seksiä sormilla ja surisivilla ystävillä.

Silti säännöllisesti ihminen. Ihmisen kosketus. Ihmisen halu. Sitä ei omat sormet tai surisevat ystävät korvaa. Pidemmäksi aikaa en ihmistä ota. Himo häviää liiasta läheisyydestä. Nuolen kermaa kakun päältä. Mistä ikinä.

Punottaa jo omia poskiakin. Meninkö liian pitkälle? Seksitarinoitahan tässä haluttiin. Rakastan seksiä ja siksi saan seksiä. Minulla on kaikki hyvin. Luen blogista kolmen vuoden seksittömistä suhteista. Aarrrgghhh, mitä te ihmiset oikein ajattelette? Mitä te oikein odotatte? Mitä ikinä, niin lopettakaa se. Jos seksi ei tule teidän luoksenne, niin menkää te seksin luokse.

Nyt lopetan. Tämä oli luonteeltaan kolmen minuutin pikainen tarina. Ugh, äiti on puhunut. Nyt on teidän vuoronne puhua.”

Lue myös

X