Havaintoja parisuhteesta

Avoin kirje kouluun tunkeutuville

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Arvoisat kouluun sisälle yrittäneet ”rokotekriititkot”, tai oikeammin sanottuna kulkutautimyönteiset. Sillä sitä te olette, koska ennen kouluun tunkeutumista ainakin yksi teistä uhoili menevänsä kouluun ilman maskia kameran kanssa kuvaamaan ”rokotusfasismiin” osallistuvia tahoja.

Toinen tyttäreni käy yläkoulua. Koko viime kevään ajan hän istui oppitunnilla muiden oppilaiden kanssa maski kasvoillaan. Ei vain suojellakseen itseään vaan pyrkiäkseen olla levittämättä vaarallista virusta riskiryhmäläisiin. Ei hän eikä moni muu mielellään kuutta tuntia maski kasvoilla olisi, mutta kun tässä tilanteessa ei ole vaihtoehtoa, koska itseään ja lähimmäisiä tulee suojella.

Kevätjuhlat, vanheimpainillat ja kaikki muukin vanhempien vierailu koulussa on ollut kiellettyä. Samoin kuin on vanhempien vierailu päiväkodeissa kielletty. Toinen tyttäreni käy päiväkotia ja pitkään on ollut käytäntö, että lapsi jätetään oven ulkopuolelta hoitajalle. Vanhempina olemme noudattaneet sääntöjä pääosin kuuliaisesti

Sitten tulette te paskasti käyttäytyvät influensserit. Voin kertoa, että melko iso tatti kasvoi otsaan lukiessani eräästäkin sankarista, joka kauppakeskuksessa oli pelotellut lapsia rokotejargonillaan. Hänet poistettiin paikalta ja totta helvetissä hän tämän jälkeen teki sosiaalisessa mediassa itsestään sananvapaussankarin uhriutumalla.

Eikä tämä tähän jäänyt. Ensin 15 000 seuraajan Insta-tilillään itseään hyvinvointivalmentajaksi kutsuva influensseri uhoaa ilman paitaa kameran edessä tunkeutuvansa kouluun sisälle kameran kanssa.

Eikä se uhoiluksi jäänyt. Seuraavana päivänä hän muutaman muun kanssa yritti Vantaalla sijaitsevan kouluun sisälle, kunnes poliisit veivät heidät huostaansa. Kiitos sitä koulun henkilökunnalle ja poliisille.

Tästä seurasi sama kuin aiemmassa tapauksessa. Uhriutuminen fanien edessä ja uhoilu siitä, että tämä ei jää tähän. Onneksi poliisi seuraa tilannetta.

Sanon tämän nyt mahdollisimman kauniisti. Lähtekää helvetiin lapsiamme ja koulun henkilökuntaa häiritsemästä! Te ette mitään hyvinvointia luo. Te luotte pelkoa, ahdistusta ja pahoinvointia. Kouluympäristön on tarkoitus olla mahdollisimman turvallinen ympäristö lapsillemme. Teidän paikkanne ei ole koulussa ja jos sinne jälleen yritätte, niin soisi poliisin pitävän teitä vähän kauemmin lukkojen takana.

Joten pysykää siellä ruutujenne takana huutamassa asiaanne. Siellä faninne kuuntelevat teitä ja taputtavat käsiään kerrottuanne, että olette yrittäneet tunkeutua kouluun sisälle. Se antaa teille sen vallantunteen kaikkivoipaisuudestanne. Mutta älkää vittu tulko häiritsemään lapsiamme ja heitä opettavia opettajia.”

 

 

 

Lue myös

X