Havaintoja parisuhteesta

Bubble Shooter-miehet

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Miehet, meidän on ryhdistäydyttävä!

Yksi yleisimpiä aiheita, joista saan viestejä lukijoiltani on naisen kokema kosketuksen ja seksin puute. Se, että mies viettää ilta illan perään esimerkiksi tietokonepelejä pelaten. Enkä minä sillä, että pelaaminen on sinänsä saatanallista toimintaa, mutta saatanallista se on siinä vaiheessa kun se on puolison kosketuksesta pois.

Olipa kerran eräskin Bubble Shooter-tapaus. On olemassa sellainen netin ilmaispeli, jossa hiiren avulla ammutaan punaisia palloja niin pitkään, että palloja ei enää ole. Helvetin koukuttavaa. Oli mies, joka koukuttui pelistä niin paljon, että unohti naisensa. Tästä on jo muutama vuosi, kun nainen kirjoitti, että eivät mitkään viettelevät temput saaneet miehen seksiviettiä värähtämään. Oli ammuttava punaisia palloja, ei siinä ehtinyt kuljettaa sormiaan eikä huuliaan naisensa vartalolla.

Avoin kirje kaikille Bubble Shooter-miehille:

Rakkaat punaisen pallon poksauttajat. Oletteko miettineet asiaa aivan loppuun saakka? Miettikää sitä hetkeä, kun istutte vanhoina ja kyvyttöminä täysissä vaipoissa kiikkustuolissanne ja odotatte hetkeä, jolloin kotiapu saapuu paikalle antamaan teille päivän ainoan ihmiskosketuksen. Puolisonne te olette jo siinä vaiheessa ansaitusti menettäneet, ei kuolemalle, vaan toiselle ihmiselle, joka poksautteli virtuaalisten pallojen sijaan sitä puolisoanne.

Sitten luoksenne saapuu hoitaja, joka näyttää aivan samalta kuin se teidän entinen puolisonne. Mahdattekohan muistella sillä hetkellä sitäkin iltaa, jolloin puolisonne riutui kosketuksen puutteesta toisessa huoneessa samalla kun te yrititte kolmatta tuntia saada niitä saatanan palloja tuhoutumaan. No, hyviä te siinä pelissä olitte, pallot tuhoutuivat, mutta samalla myös parisuhteenne. Elämähän on tietenkin valintoja. Se on ollut yksi niistä.

Saanen väittää, että ette te sitä hyvin sujunutta peliä muistele. Te tunnette ikävää ja tuskaa sitä ajatusta kohtaan, että te olisitte voineet Bubble Shooterin sijaan keskittyä niihin viehättäviin puolisoihinne, jotka odottivat kuumeisesti kosketustanne. Katsotte luoksenne teitä hoitamaan tullutta ihmistä ja teitä alkaa riivaamaan sietämätön kaipuu ja katumus. Koska toisin valitsemalla voisitte muistella jotain niin paljon kauniimpaa ja punan kasvoille tuovaa. Yksinäisyys olisi edes muistojen verran pienempää.

On olemassa lohdullinen ajatus. Meillä kaikilla on vielä aikaa. Jos tänä iltana ei yrittäisikään ennätystä Bubble Shooterissa, vaan siirtäisi kosketuksen paikkaa ihmiseen. Suhtautuisi häneen yhtä intohimoisesti. Koukuttuisi. Sillä sen koukuttumisen jälkeen mikä tahansa tietokonepeli ei tuntuisi miltään sen tunteen rinnalla, jonka saa toista ihmistä intohimoisesti koskettamalla ja intohimoisilla kosketuksilla. Siinä poksahtelevat rikki vain mielessä leijuvat tulipunaiset ajatuspallot.

Miehet, naiset ja kaikki siltä väliltä. Meillä on mahdollisuus. Eiköhän taota toistemme rautoja, kun olemme vielä kuumia.

Lue myös

X