Havaintoja parisuhteesta

”Edelleen rakastan miestä ihan joka päivä”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Elettiin vuoden 2001 lokakuuta. Olin 16-vuotias datanomiopiskelija. Tylsän koulupäivän ratoksi eksyin kiss.fi sivuston chattiin ja aloin juttelemaan viereisessä koulussa raksapuolella opiskelevan vuotta vanhemman pojan kanssa. Juteltiin useampi tunti, jossain vaiheessa kaveri hetkeksi katosi ja ilmestyi pian uudelleen paikalle. Jutut jotenkin tuntuivat erilaisilta ja kiinnostus tyyppiä kohtaan tuli sen verran kovaksi, että kutsuin itse itseni kahville koulupäivän jälkeen asuntolaan, jossa hän asusteli kun toiselta paikkakunnalta oli.

Päivän päätyttyä soitin pojalle, että tämä tulee täältä nyt. Hän tuntui olevan hieman hämillään, mutta tuli ulos vastaan minua herrasmiesmäisesti. Istuskeltiin, juteltiin, kahvitkin taidettiin juoda ja jos en ihan väärin muista niin miehenalku tarjosi minulle välipalaksi Saarioisen roiskeläppää, jota sitten mutusteltiin yhdessä. Taidettiin siinä muutama tunti ihmetellä toisiamme ja jossain vaiheessa lähdin kotia kohti. Pieni suukko lähtiessä sai tanssahtelemaan vasta sataneella lumella kotimatkalla. Myöhemmin samana iltana sovimme tapailusta ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Jossain vaiheessa miehenalku paljasti, että oli itse lähtenyt koneelta pois ja kaverinsa jatkaneet juttelua esiintyen hänenä. Tämä selittää pienet muutokset, joita huomasin silloin, mutta en valita. Ihan parhaat kaverit kun antoivat numeronsa minulle. Muuten ei tässä oltaisi! Voi olla, että aika kultaa muistot ja jotain sekoittuu muihinkin tapaamiskertoihin, mutta päivääkään en ole katunut kahville menoa.

Nyt tuosta päivästä on kulunut reilu 20 vuotta, meillä on ollut yhteinen koti 2003 vuodesta lähtien, tällä hetkellä 15 vuotias tytär, poika syntyy vuodenvaihteen aikoihin ja löytyypä meiltä ihana koira ja muutama muukin kotieläin. Edelleen rakastan miestä ihan joka päivä, vaikka yhdessä ollaan koettu vaikka ja mitä.”

X