havaintoja parisuhteesta

Eikä se, että näkee vahingossa äidin ja isin touhuamassa nyt varmastikaan ole pahinta, mitä pieni lapsi voi nähdä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Eilen ei jaksettu harrastaa seksiä. Mutta se ei haittaa, joskus saa olla väsynyt. Sitä paitsi, monena iltana sitä ennen harrastettiin seksiä. Ihanaa ja upeaa seksiä.

Meillä on välillä hiljaisempia kausia. Eivät ne onneksi veny viikkojen mittaisiksi. Koska me ei anneta niin käydä. Eikä edes haluta niin käyvän. Eletään tällä hetkellä kai niitä niin sanottuja ruuhkavuosia (inhoan tuota ilmaisua), jonka varjolla monelta se seksi lopahtaa. On työt, eri-ikäisiä lapsia ym. Siitä huolimatta meillä on upeaa seksiä. Välillä se on pikaisia panoja, välillä siihen ei liity yhdyntää ollenkaan. Välillä se on tunteja kestävää roolileikkiä tai eläimellistä naimista. Ja kaikki tämä on ihanaa ja upeaa.
Pystytään keskustelemaan avoimesti haluista ja toiveista, ilman pelkoa siitä, että toinen tyrmää heti. Ja se on minusta seksikästä.

Toki lapsiperheessä, etenkin kun pienin nukkuu vielä samassa huoneessa, on välillä ”haastavaa” seksin harrastaminen, etenkin siksi, että pitää olla hiljempaa. Pienethän tosin ei vielä ymmärrä mitä tapahtuu. Mutta kun asumme nykymittapuulla ahtaasti ,(meillä ei ole 200 neliön omakotitaloa) täytyy myös teinit ottaa huomioon. Tokihan he tietää että vanhemmat seksiä harrastavat, mutta ei heistä kovinkaan mukavaa varmastikaan ole kuunnella aktia. Mutta ei tämä kaikki estä meitä sekstailemasta. Täytyy vaan välillä käyttää luovuutta, ja tilaisuuksia hyväkseen.
Eikä se, että näkee vahingossa äidin ja isin touhuamassa nyt varmastikaan ole pahinta, mitä pieni lapsi voi nähdä.

Huomenna mennään miehen kanssa hotelliin yöksi, kaksin. Se tietää täysin estotonta seksiä. Ei tarvitse olla hiljaa. Kyllä me ajateltiin käydä myös ravintolassa syömässä, ei tarvitse itse tehdä ruokaa, sekin on luksusta. Ja ehkä katsellaan vähän kaupunkiakin. Mutta ennen kaikkea, me aiotaan rakastella, naida, panna. Täytynee varmistaa että meidän leluissa on virtaa, niitäkin on ihanaa kumppanin kanssa käyttää.”

Lue myös

X