Havaintoja parisuhteesta

Elätkö kulississa? Ota rakastaja!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Hei sinä rakkaudettomassa liitossa elävä ihminen. Huomaatko eläneesi viimeiset vuodet silkassa kulississa, jossa yhteinen rakkauselämä on päättynyt jo aikoja sitten, mutta ero ei silti tunnu olevan vaihtoehto.

Ei hätää. Meillä täällä parisuhteen ostosteeveessä on tarjota teille ratkaisu.

Ihan ensin voitte vielä kerran ottaa eron esille. Jos senkin jälkeen tuntuu siltä, että me ( tai toinen teistä ajattelee ) emme perkele eroa, mutta rakkauselämänne jatkuu tyhjänä, niin meillä olisi tarjota tilanteeseen ratkaisu.

Ota rakastaja!

Aluksi asiasta voi neuvotella kulississa elävän toisen osapuolen kanssa ja voitte yhdessä tehdä päätöksen rakastajan ottamista molemmille.

On kuitenkin niin, että lukuisa määrä ihmisiä ei tuohon ehdotukseen suostu, sillä vaikka itse ei koske koskaan puolisoonsa niin ei häneen saa koskea kukaan toinenkaan. Hänhän on omaisuutta ja niin edelleen.

Jos siis ehdotus erosta, oman suhteenne rakkauselämän uudelleen käyttöönottamisesta tai rakastajan ottamista luvallisesti ei etene, niin ota rakastaja silti, kysymättä lupaa.

Jos mietit, että se on moraalisesti väärin ja julmaa kulissin toista osapuolta kohtaan, niin voit ajatella sen niin, että suhteen toinen osapuoli ei halua erota, ei halua yhteistä rakkauselämää ja kieltää sinua hankkimasta sitä muualta, niin et tee yhtään sen enempää väärin kuin hänkään.

Ota siis rakastaja. Sinun ei tarvitse elää loppuelämääsi ilman kosketusta.

Eikä tässä vielä kaikki. Rakastajien hankkiminen kuvailemassani tilanteessa parantaa merkittävästi sosiaalisen median kommenttikenttien ilmapiiriä ja on samalla lääke jäätävän jeesustelun vähenemiselle.

Elämä on tässä, ota se!

Lue myös

X