Havaintoja parisuhteesta

”En ole koskaan ollut yhdynnässä muuta kuin velvollisuudesta”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Mies tuli jossain vaiheessa haluttomaksi ja siitä seurasi ettei läheisyyttä tai seksiä ollut yli 7 vuoteen. Joten päätin erota.

Itse olen saanut hyvin ankaran uskonnollisen kotikasvatuksen ja sen perusteella nainen ei saanut haluta tai oli ns. huono nainen, jota kukaan ei haluaisi. Lisäksi minut on raiskattu nuorena.

Ehkä tästä johtuen en ole koskaan harrastanut seksiä tai ollut yhdynnässä muusta kuin velvollisuudesta. Ei siis ole ollut ketään, joka olisi mielestäni ollut seksikäs, haluttava ja kiihottava. Jokaisessa seksikumppanissa on ollut jotain sellaista, joka on ollut niin vastemmielistä etten ole kokenut koskaan haluavani seksiä. Mieluummin sitä antaa vaikka ei halua kuin tulee raiskatuksi.

Ei ole kiva harrastaa seksiä, kun pitää sulkea silmänsä, koska seksikumppani ei ole ulkonäöltään tai ilmeiltään yhtään haluttava. Yrittää olla kuuntelematta ällöttäviä ääniä, joita seksikumppani päästelee.

Suhteistani on aina puuttunut luottamus, kunnioitus ja arvostus. Vaikka itse on yrittänyt kaikkensa niin toinen osapuoli on aina ollut enemmän tai vähemmän vapaamatkustaja. Edes kerran olisi toivonut jonkun osallistuvan oikeasti ja rakentavan yhteistä elämää yhdessä.”

Lue myös

X