Havaintoja parisuhteesta

”En tiedä teinkö koko ajan jotain väärin”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Luin tuon ”Surkea seksissä” kirjoituksen ja halusin anonyyminä kertoa jotain. Minulla oli joskus tyttöystävä, jolle seksi oli monella tapaa ristiriitaista. Hän kärsi pienirintaisuudestaan, hän oli pitkä ja hoikka. Hän jännitti niin että yhdyntä sattui. Yritin vakuuttaa että hän oli haluttava juuri tuollaisena, mutta huonolla menestyksellä.

Muistan sen kun hän lopulta avautui, kun istuimme katsomassa telkkaria sohvalla. Hyväilin häntä hänen ollessaan siinä kainalossani ja tunsin, että hän halusi lisää. Kun pääsin koskettelemaan hänen intiimimmin hän aivan yllättäen sai orgasmin.

Tajusin että ollakseen valmis hän tarvitsi ehdottoman turvallisen tilan ja paljon aikaa. Hänen arkuutensa ei väistynyt kuin ajoittain, hän oli hyvin aloitekyvytön seksin suhteen. Hän sinänsä nautti seksistä, mutta minä sain tehdä lähes kaiken mikä oli turhauttavaa. Hänellä oli paljon estoja, esim. suuseksi oli hänelle mahdotonta. Vastaanotti hän sitä kyllä ja nautti siitä.

Olin aika voimaton hänen suhteensa. Suhde kesti pari vuotta, mutta kaatui lopulta meidän yhteensopimattomuuteen. En tiedä teinkö koko ajan jotain väärin.”

X