Havaintoja parisuhteesta

”En todellakaan kulje siinä sivussa”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”En todellakaan kulje siinä sivussa. En ole koskaan kulkenut viimeisten 17 yhteisen vuoden aikana.

Hän kulkee jokaisessa päivässä yhtenä tärkeimmistä. Ensimmäisinä suukkoina ja kuiskauksina, väsyneinä arkiaamuina, sylikkäin nukuttuina aamu-unina viikonloppuaamuina, yhteisenä aamukahvihetkenä arkena ja vapaapäivinä, kahdenkeskisen huumorin ja flirtin sekaisina viesteinä työpäivän aikana, halauksina, suudelmina, merkitsevinä katseina pitkin päivää, yhdessä hoidettuina arkiaskareina lapsiperheen ruuhkavuosiarjessa, kauniina sanoina makaronilaatikkoaterioiden yli, myötätuntona, keskusteluina, ymmärryksenä, läheisyytenä, kiihkeytenä, intohimona, suurena rakkautena niin arkipäivänä kuin vapaallakin.

Yhteiset vapaapäivät ja lomat ovat parhautta, treffi-illat kahdestaan ihan luksusta! Kun vierellä on kaikkein rakkain ihminen, miksi tuhlata aikaa riitelyyn tai muuhun mitättömyyteen?

Asiat käsitellään, kun ne ovat ajankohtaisia, mutta kummallakin on oikeus omaan mielipiteeseen, vanhoja erimielisyyksiä ei muistella eikä kumpikaan voi sietää nalkuttamista, joten sitä ei harrasteta. Anteeksi pyydetään ja annetaan, jos siihen on tarvetta.

Elämä on ihanaa, kun sen saa jakaa rakkaimpansa kanssa – joka päivä.”

Lue myös

X