Havaintoja parisuhteesta

”En yhtään ihmettele, että mies etsii läheisyyttä muualta”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Julkaisin aiemmin viikolla tekstin, jossa kuolleessa ja seksittömässä suhteessa elävä nainen kertoi odottavansa vielä kymmenen vuotta ennen kuin eroaa avioliitostaan mieheensä. Hän kertoi tekevänsä niin, koska ei halua olla päivääkään ilman lapsiaan ja että tarvitsee toisen aikuisen mahdollistamaan arkensa. Hän kertoi tarinassaan myös, että hänen miehensä 0n paljon poissa kotoa.

”Olen parisuhteessa mukavuudenhalusta ja siksi että en halua olla yksin”

Jokainen tietää, että missä tuollaisessa tilanteessa oleva mies tai nainen käy. Harva sitäkään vain ääneen sanoo. Blogissani se sanotaan ääneen ja asian saa sanoa nainen joka tekstin luettuaan kirjoitti minulle. Teksti on suoraa ja rehellistä, joten asioiden maton alle lakaisijat voi jättää lukemisensa tähän kohtaan.

”Minä olen suhteessa miehen kanssa, jonka vaimo on juuri tuollainen. Itse asiassa hetken epäilin että teksti voisi olla hänen kirjoittamansa. Seksi ei vaimoa kiinnosta, joskus antaa vonkaamisen jälkeen muttei juuri itse innostu mukaan. Iltaisin katsotaan telkkaria sohvan eri päädyissä, harrastukset on eri, omat menot. Asioista ei enää puhuta, alussa mies yritti selvittää, mutta vaimon mielestä kuulemma ihan normaalia että ei ole seksiä.

En yhtään ihmettele että mies etsi läheisyyttä muualta, kun nainen ei päästä irti suhteesta (omaisuuden vuoksi). Seksin pihtaaminen on yhdenlaista vallankäyttöä.

Meillä on ihan puhdas intohimosuhde. Seksiä on aina kun nähdään, eli kerran-kaksi viikossa, joka viikko. Kohta tulee vuosi tätä ja suhde vain syvenee ja seksi paranee. Meistä on tämän vajaan vuoden aikana tullut myös läheisiä ystäviä.

Ennen kuin kukaan ottaa kierroksia, en ole kuitenkaan vaatimassa miestä itselleni. Minulle – soolopolylle – sopii mainiosti tällainen suhde, sillä tapailen miehen lisäksi myös kahta muuta miestä säännöllisesti. Lisäksi, en ikinä ottaisi itselleni vastuuta siitä että mies jättäisi vaimonsa minun vuokseni, joten asia ei ole edes keskusteluissa esillä.

Juuri nyt nautimme hetkistä joita meillä on.”

Nyt on sitten aika tuomita. Ennen sitä kannattaa kuitenkin kysyä itseltään seuraava kysymys. Mitä itse tekisit tuossa tilanteessa? Saan näitä tarinoita paljon. Toki niin että salasuhteessa elävä on nainen, koska naiset minulle pääsääntöisesti kirjoittavat.

X