Havaintoja parisuhteesta

”Etsitkö sinä säälip***ua”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Liityinhän minäkin eron jälkeen tinderiin, osittain ystävien painostuksesta. En etsinyt varsinaisesti seksiseuraa, vaan aikuisen juttuseuraa, olinhan kahden lapsen yh isä ja kaikki aika meni töissä ja lasten kanssa.

Ilmoituksessa toin yh statuksen esille, ei vaan mennyt monelle jakeluun, muutamat ilmoittivat ”tule tunnin päästä”.

Vaikka lapset olivat 10 ja 13 vuotiaita, en halunnut jättää heitä noin vaan, varsinkin jos ilta olisi venynyt. Pari tuli oven taakse ja ihmettelivät kun lapsonen avasi oven -eikö ne ole äidillään? -Hei, olen yh juuri siitä syystä, paljon oli valittajia yh statuksesta, etsitkö säälipillua, kysyttiin suoraan.

En etsinyt, kaipasin oikeasti aikuista juttuseuraa muustakin kuin työstä puhuminen, eroon johtavat tapahtumat olivat henkisesti tosi raskaat ja pelkäsin jo mielenterveyteni puolesta ja monesti miesten kanssa puheet olisivat kääntyneet tekniikkajuttuihin, eli ammattiini.

Ilmoituksessani oli jotenkin näin. Moottoripyöräilevä, alkoton, luonnossa viihtyvä, juttuseuraa vailla, en etsi pano- tai parisuhdetta… ja tietysti se yh. No ruma, karvainen pärstä kuvassa, harrikkaukoksi arvasivat.

Prätkän kyytiin haluavia oli paljon, varsinkin varttuneemmat naiset kyytiä kyselivät, mutta siinä ajaessa ei paljoa jutella. Jotkut olisi pitänyt hakea satojen kilometrien päästä, alastonkuvia sain myös pyytämättä, en lähettänyt itsestäni vaikka pyysivät.

Eräs halusi naimisiin yhden tapaamisen jälkeen, moni opasti lapsen kasvatuksessa, kaikki ihmettelivät kuka teillä siivoaa? Hitto minähän aina siivosin, tiskasin ja hoidin pyykit naimisissa olleenakin.

Pyyntöjä tuli aika kinkyihin juttuihin, yleistä oli myös kakkoseen panotoiveet. Seuraavaksi olisi pitänyt pelotella jonkun exää, rahapyyntöjä, mutta omatkin oli loppu, joillekkin olisi pitänyt korjata autoa tai asuntoa, muutama tuli tukevassa kännissä ja olisi pitänyt ruveta dokaamaan heidän kanssaan, toivathan viinaakin mukana, mutta kun en paljoa juo, joskus puolikkaan oluen saunassa, hurjana iltana koko pullo.

En ehtinyt, saati muistanut koko aikaa päivystää puhelintani, jos et viidessä minuutissa vastannut, saattoi tulla kysymyksiä, eikö kiinnosta, ootko jotenkin ylpee… hitto mulla oli silloinkin muutakin elämää.

Ikäjakauma jäi myös mieleen, joko hyvin nuoret noin18-22v tai +50v ottivat eniten yhteyttä, olin silloin 44v. jotkut olivat nuorempia kuin esikoiseni, eli vastailin mieluiten varttuneemmalle väelle, syyksi ikäjakaumaan epäilen olleen harrikka, vaikka en sitä tuonut ilmoituksessa esiin, olisihan moottoripyörä voinut olla Jawakin.

Kyllä sieltä löytyi myös fiksua porukkaa, joiden kanssa käytiin museoista alkaen tapahtumissa, paljon juteltiin ja kavereina pysyttiin, kahden kanssa vielä tänä päivänäkin tapaamme jopa nykyisen puolisoni kanssa, ei siis seksin merkeissä.

Itse en paljoa jaksanut katsella niitä kuvia, tuntui puolien kuvista olevan otettu viiden sidukan jälkeen terassilla, huulet ja rinnat jotenkin törröllään ja niin kuin monet ovat todenneet, jos profiiliin oli jaksanut edes vähän panostaa, kiinnostus heräsi itsellä.

Siinä pieni otanta puolisen vuotta kestäneen tinderuraltani.”

X