havaintoja parisuhteesta

”Haaveilen ihmisestä jonka suudelmat viipyilevinä kertovat haluavansa viedä meidät molemmat hekuman huipulle”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Kaukaisesti muistan sen intohimon ja kutkuttavan tunteen. Sen miltä tuntui nauttia täysillä. Pitkät merkitykselliset katseet, hipaisut alaselässä terassilla istuessa. Yöllä auto taukopaikalle parkkeerattuna, koska himo vei vallan. Selkä pehmeää sammalta vasten kielen tehdessä makumatkaa jalkovälissäni. Hotelliyö. Työpaikan nahkasohva. Sauna. Jokaisesta hetkestä on muistijälki kehoni sopukoissa. Kuin tuntisin himokkaan suusi ja näykkivät hampaasi niskassani, pakaroillani.

Syvä molemminpuolinen kunnioitus ja halu sitoi meitä yhteen. Se syvä kunnioitus myös erotti meidät toisistamme, hänen jatkaen onnetonta liittoaan ja itse ajautuessani tietämättäni sellaiseen. Liittoon, jossa omilla mieltymyksilläni, tunteillani ja haluillani ei ollut mitään merkitystä. Olin kuin alistettu koira, jota piestiin varmuuden vuoksi.

Nyt uutena, vapaana naisena haaveilen, että saisin tuntea samanlaisen hyväksynnän-, täyttymyksentunteen vielä joskus ihmisen kanssa, jonka katse on jo osa esileikkiä. Jonka suudelmat viipyilevinä kertovat haluavansa viedä meidät molemmat hekuman huipulle.”

Lue myös

X