Havaintoja parisuhteesta

”Haluan ihmisen jota minun on mahdotonta saada”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olen rakastunut mieheen, joka on homo. Hänkin rakastaa minua, mutta ystävänä. Tapasimme reilu vuosi sitten, hänen tultua uutena työyhteisöömme. Maskin takaa ruskeat nappisilmät nauroivat.

Ensimmäisellä yhteisellä lounaalla hän oli ensimmäinen omien siskojeni jälkeen, jolle kerroin asumuserostani. Seurasi lisää lounaita, illallisia, yhdessä vietettyjä päiviä ja iltoja. Tekstarimaratoneja, puheluita. Hän asui luonani viikon muuttaessaan asunnosta toiseen. Meillä on juuri ensimmäinen yhteinen lomamatka takana.

Jotenkin hänen seurassaan oli niin helppo olla ihan vain oma itseni, heti alusta alkaen. Puhumme kaikesta maan ja taivaan välillä. Nauramme, kiusoittelemme, väittelemme. Puimme mennyttä ja tulevaa. Suunnittelemme muuttoa toiseen maahan, yhdessä mutta kuitenkin erikseen.

Välillä ne edelleen nauravat silmät tuntuvat näkevän vain minut, flirttailevan vain minulle. Kun hän tulee fyysisesti lähelle, koko kehoni sähköistyy.

20 vuoden avioliitossani en koskaan tuntenut mitään vastaavaa, vaikka rakkautta ja intohimoa koinkin. Tämän miehen kanssa meillä tuntuu olevan joku maaginen henkinen yhteys. Mutta fyysistä rakkautta en häneltä tule kuitenkaan saamaan.

Kaipaan syliä, hellyyttä, maatajärisyttävää seksiä, joita hän ei minulle tule antamaan. Olen riekaleina, hänen ja fyysisten tarpeideni välillä.”

Lue myös

X