Havaintoja parisuhteesta

”Haluan parempaa seksiä”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Tuttu tarina. Takana pitkä avioliitto. Arki sujuu kivasti. Periaatteessa kaikki on ihan hyvin. Ihan hyvin, mutta haluaisin paljon enemmän.

Mieheni ei ole romanttinen ja rakkaudellinen. Hänelle riittää kun jakaa samaa arkea. Kestäisin tämän ehkä paremmin jos seksi olisi jotain enemmän. Se ei ole. Tuttua puurtamista jossa mies taipuu yhteen tapaan tehdä se. Kerran viikossa nopeasti.

Olen pyytänyt enemmän. Esimerkiksi tyydyttämään minut suullaan. Ei kai äiti-ihminen voi alkaa tuolla tavalla irstailemaan, hän vastasi. Sen jälkeen en ole enää kysynyt. Oman tyydytykseni saan omilla välineilläni ja sormillani.

Vielä enemmän kuin kunnon seksiä kaipaan sitä, että näkisin halun mieheni kasvoilla. Kokisin olevani seksuaalisesti haluttu nainen. Se sytyttäisi minutkin. Sitä en ole kokenut vuosikausiin.

Ei ole kyse siitä, että en olisi sanonut asiasta miehelleni. Hän ei halua kuunnella. Hänen mielestään minun äitinä pitäisi olla haluamatta seksiä. Kun eihän se enää tähän kohtaan elämää kuulu.

Minulla on kaksi vaihtoehtoa. Pettää miestäni tai erota. Molemmat vääriä jos muilta kysyisi. Pitäisi tyytyä. Olla tyytyväinen siihen mitä on. Niin minulle sanoi eräs ystäväni. Ystävä joka on itse rimpuillut huonossa avioliitossaan vuosien ajan.

En halua tyytyä. Haluan enemmän. Aluksi ainakin kunnon seksiä.”

Lue myös

X