Havaintoja parisuhteesta

”Hän lämmitti itselleen lihapiirakan ja mulle ei tarjonnut edes juotavaa”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta
”Ikimuistoisin treffikokemukseni tähän mennessä oli erään miehen kanssa, jonka löysin jostain nettideitti sivustolta. Tyyppi kertoi olevansa kokki ammatiltaan. Tavattiin hänen luonaan ensimmäistä ja viimeistä kertaa. En muista oliko hän päässyt juuri töistä vai miten, mutta istuttiin olkkariin katsomaan televisiota.
Ei juuri puhuttu, mitä mä nyt yritin ehkä kysellä häneltä. Sitten hän ihan yhtäkkiä totesi että onpa nälkä, täytyy syödä. Hän lämmitti itselleen lihapiirakan ja mulle ei tarjonnut edes juotavaa…. Kokkina luulisi tekevän ehkä vähän muutakin
Kaiken kukkuraksi hän halusi että lähdetään käymään hänen äitinsä luona ja käytiinköhän siskollakin. Oikein kunnon esittely heti suvulle joka tapauksessa.
Toinen ikimuistoinen oli nykyisen miehen kanssa. Löydettiin toisemme tinderistä ja viikon juttelun jälkeen mentiin hänen kyydillään luonnonsuojelualueelle käppästelemään. Lievästi jännitti mennä ventovieraan kyytiin, mutta sen suhteen kaikki meni hyvin.
Olin kuitenkin jossain flunssassa ja siitä huolimatta halusin lähteä kävelylle vaikka voimille ottikin.
Siellä sitten käveltiin joku 5-8km, minä koitin pitää keskustelua yllä kyselemällä ja miekkonen vastaili sitten juu ei tyyliin.
Loppulenkistä alkoi sitten tosissaan uuvuttaa kun fyysinen vointikin oli puolikas.  Totesin kotiin päästyäni viesteillä, että en ole ihan varma haluanko enää toiste nähdä, mutta tämä mies sitten puhui ympäri vielä toisille treffeille heti seuraavana päivänä. Siellä sitten pisti vähä enemmän peliin ja oli ihan hyvä keskustelu meillä.
Kohta tästä on viisi vuotta ja ensi vuoden puolella ollaan naimisiin menossa ja lapsiakin suunniteltu.”
X