Havaintoja parisuhteesta

”Hän luuli meidän olevan erittäin vakavassa suhteessa vain näiden yksien treffien jälkeen”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Yhdet ainoat Tinder treffit tämän miehen kanssa ehdittiin viettämään. Ennen treffejä vaihdettiin paljon viestejä ja hän vaikutti mukavalta, tavalliselta, jalat maassa olevalta.

Treffattiin melko perustasoisessa kapakassa, jonka hienous oli erikoisoluet. Maisteltiin muutamia ja juttu luisti oikein mukavasti, aika lensi siivillä eikä oikein millään haluttu päättää iltaa. Kapakan ovet sulkeutuivat, joten päätettiin jatkaa iltaa luonani. Treffit kestivät aamuun asti, höpötellen, leffoja katsellen ja pleikkaakin pelaten.

Lopuksi vain nukahdettiin, kun enää ei keskustelujen lomassa pysyneet silmät auki, juttua olisi kyllä riittänyt varmaan toisenkin vuorokauden putkeen. Aamulla sanottiin heipat, vaihdettiin jopa pieni pusu ja saatoin hänet bussiin. Meni muutama päivä kun ei oltu ehditty molempien töiden vuoksi nähdä, mutta viestejä vaihdettiin kuitenkin ahkerasti. Kerrottiin kuulumisia ja tekemisiä.

Yhtenä päivänä minulla oli treffit lapsuudenystäväni kanssa, joka on miespuolinen, hän on kuin veli minulle. Tästä mainittuani sain aivan järkyttävän viestiryöpyn kuinka hänet petän jos näen toista miestä. Selitin. Ei ymmärtänyt. Kerroin minulla olevan paljon miespuolisia kollegoja ja kavereita ja että nämä vain kuuluvat elämään. Ei ymmärrä, ei millään. Hän luuli meidän olevan erittäin vakavassa suhteessa vain näiden yksien treffien jälkeen. Puhui perheestä, kuinka ne muut miehet ei sovi meidän perheeseen tai näin syvään suhteeseen. Sanoi minua tyttöystäväkseen, siitä jopa pahastuin, joten kysyin et ei kai hän oikeasti luule minua tyttöystäväkseen vain yksien treffien jälkeen. Luuli.

Tilanne karkasi niin käsistä, hänen viestitulva oli loputon, viimeisessä viestissään hän mainitsi tietävänsä missä mä asun ja että minun kannattaa muistaa se. Blokkasin koko kaverin tinderistä ja estin puhelinnumeronkin. Seuraavaksi blingahtaa Insta, jossa taas pommittaa kuinka kauhea tyttöystävä olen ja kuinka kannattaa olla varuillaan kun liikun tai menen kotiin. Estin. Taas kuuluu bling – Facebook. Mietin vaan ei ei nyt saatana ja estin. Seuraavaksi sain soiton numerosta, hänen ystävänsä numero, jolla koitti minua tavoittaa. Myös seuraavan ystävän numerosta tulee soittoja ja viestejä, sitä mukaan kun estän. Vähän aloin jo pelkäämään. Tilanne kuitenkin rauhoittui omia aikojaan, luojan kiitos hän ei koskaan oveni takana odottanut vaikka useissa viesteissä uhkasi näin tekevän.

Vuosia meni eteenpäin, olin tutustunut mieheen, muuttanut eri paikkakunnalle hänen kanssa yhteen ja vauvahaaveet kävi kuumana. Eräänä yönä sain soiton, erikoinen numero, joten tapani mukaan löin numeron tinderiin. Niin uskomatonta kuin se onkin, mutta se numero kuului samalle äijälle. En tiedä miksi hän on kaikki nämä vuodet numeroni säilyttänyt ja mistä ihmeestä saanut päähän soittaa mulle 3-4v treffien jälkeen. Mut näin kävi.”

Lue myös

X