Havaintoja parisuhteesta

”Harmittaa että mahdollistin aviomiesten pettämisen”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Nyt kun on ollut paljon puhetta pettämisestä ja toisen naisen haukkumista, haluan jakaa oman tarinani ja kenties hieman erilaisen näkökulman. Olin juuri täysi-ikäistynyt, seksuaalista hyväksikäyttöä lapsena kokenut ja täysin rikkinäinen ihminen. Lähdin baarista melkein kenen tahansa matkaan ja ei minua yleensä kiinnostanut loukkasiko toimintani muita. Silti yksi kerta on jäänyt harmittamaan oikein kunnolla.

Olimme kaverini kanssa ehtineet juoda itsemme melko vahvaan humalatilaan, kun seuraamme hakeutui miesporukka. He tarjosivat juomia ja kutsuivat jatkoille hotellihuoneeseensa. En enää muista tarkalleen missä vaiheessa asia selvisi, mutta he olivat matkustaneet eri kaupungista etsimään seksiä, koska kotona odotti synnytyksestä ja pikkulapsiarjesta väsyneitä vaimoja. Minä ja kaverini vietimme silti koko illan ja yön heidän kanssaan ja seksiäkin tuli harrastettua.

Muistan vieläkin kun lähdin valvotun yön jälkeen aamubussilla lukioon luennolle ja ihmettelin mitä oikein oli tapahtunut. Miesporukka oli arvioni mukaan yli kolmekymppisiä ja kunnolliselta vaikuttavia perheenisiä. Ymmärrän, että tämä oli heiltä erittäin suunnitelmallista ja jos me emme olisi lähteneet mukaan, olisivat he etsineet muita seuralaisia. Harmittaa silti että mahdollistin tuollaisen pettämisen. Ja olen vieläkin surullinen noiden petettyjen naisten puolesta. Miksi tein heille näin?

Mukana on myös pelko. Jos asia joskus paljastuisi, olisivatko naiset vihaisia vain minulle ja kaverilleni?

X