Havaintoja parisuhteesta

”Herään vieläkin joka yö tunteeseen, että sänkyni vieressä seisoo miehiä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olin todella yksinäinen 11-vuotias. Vanhemmat eronneet muutamaa vuotta aiemmin ja äiti eli sinkkuelämää täysin rinnoin, meistä lapsista viis. Olin kaverin kipeä, kaikki kävi, kuka vaan joka jutteli – jopa ventovieraat.

Olin mennossa kotiin 21 paikkeilla, kun alaovella ihan kivan näköinen ”poika” oli skootterilla ja kysyi lähdetkö tohon naapuri taloon käymään kavereilla. Minä hyppäsin kyytiin ja ajettiin 200m päähän kerrostaloille.

Perillä kämpässä oli pari muutakin mieshenkilöä, ikäjakauma oli n. 20v.

Muistan ikuisesti vodka pullon, sitä juotettiin reippaalla kädellä minulle – lantringilla ja ilman. Lopputuloksena oksennusta joka puolella ja minä sammuneena.

Heräsin patjalta lattialla siihen, kun scootteripoika raiskasi minua. Kipu oli jäätävä, olin neitsyt. Sain miehen lopettamaan ja menin vessaan jossa huomasin verta housuissa.

Konttasin vessasta pois ja lyyhistyin eteisen lattialle. Havahduin jälleen, kun eri mies – asunnon omistaja yritti raiskata minut, onneksi hän uskoi ei sanaan.

Pääsin 10 aikaan lähtemään kotiin. Äitini oli vihainen, kun en ollut yötä kotona, mutta siihen se sitten jäikin.. En kertonut tästä, kun vasta 10 vuotta myöhemmin.

Seuraava tapahtui 15 vuotiaana. Kyseessä oli 10 vuotta vanhempi, kaverini isoveli, jonka kanssa olimme kavereita ja muutaman kerran harrastaneet seksiä. Molemmilla oli tunteita, mutta hän ei nuoren ikäni puolesta uskaltanut olla minun kanssani julkisesti. Ns. suhde päättyi ja hän alkoi seurustella.

Kunnes eräänä yönä tuli viesti, kuinka hän ja nainen olivat eronneet ja ko.mies halusi nähdä ja jutella.

Otin taksin ja menin hänen luokseen, hän oli humalassa mutta muuten oma itsensä.

Pian kaikki kuitenkin muuttui, hän muuttui aggressiiviseksi ja hoki kuinka aikoo tappaa oman veljensä ja muita ihmisiä, ketkä ovat häntä sortaneet.

Hän jotenkin kaatoi minut lattialle ja väkisin riisui vaatteeni, pani rintojen väliin vastusteluista huolimatta.

Tämän jälkeen taisi panna vähän joka asennossa siinä olohuoneessa. En muista tarkasti.

Sitten suihkussa, joka paikkaan.

Hän oli laittanut oven takalukkoon, en päässyt pois.

Ennenkuin hän nukahti, löysin avaimet, otin taksin ja menin kotiin. Jossa äiti ihmetteli missä olin ollu, lähti töihin ja minä menin suihkuun.

Pakenin omalle asunnolle toiseen kaupunkiin, mutta seuraavana iltana minun oli kerrottava.

Isäni vei minut sairaalaan, jossa tehtiin raiskaus protokolla tutkimukset ja tutkimuksien jälkeen poliisit olivat oven takana ja siitä alkoikin oikeusrumba.

Menimme käräjille, jossa hän sai todisteiden valossa 2 vuoden ehdottoman vankeustuomion sekä määrättiin maksamaan korvaukset.

Hän valitti hoviin, mutta ei asia ei muuttunut.

Kolmas episodi.

Olin erittäin humalassa vuonna 2014, päädyin vieraan miehen luo uimaan. Halusin mennä nukkumaan ja tämä oli hänelle ok.

Kunnes hän tuli sänkyyn, ja alkoi raiskata minua vaikka vastustin ja sanoin ei. Onneksi hän ei kestänyt 3min kauempaa. Tunne oli kamala ja muistan kuinka se herätti vanhoja haavoja auki.

2015 vuodesta lähtien olen kärsinyt kauhukohtauksista öisin eli parasomniasta, joka on todella harvinainen aikuisilla. Minulla sen aiheuttaa post traumaattinen stressihäiriö (PTSD)

Huudan, juoksen, pakenen unissani joka yö 1-4 kertaa. Aina joku tulee päälleni tai mieheni mukaan huoneessa seisoo joku.

Ajattelin kertoa tämän kaiken, ja harva varmaan edes uskoo että miten voi saman naisen raiskata eri miehet. No, näin kävi. Pienellä kylällä ei ole ollut helppoa asian suhteen ja olen joutunut muutaman kerran ”hyökkäyksen kohteeksi” tämän vuoksi.”

Lue myös

X