havaintoja parisuhteesta

”Hetkiä, joita ei halua unohtaa”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Hetkiä, joita ei halua unohtaa

Välillämme on käsinkosketeltavaa kemiaa, jota ei pysty sanoin selittämään. Se näkyy molempien katseessa kun toinen katsoo toista. Se katse saa sukat pyörimään jaloissa, tuntemaan olonsa 15-vuotiaaksi. Kun toinen hipaisee tai koskettaa ohimennen, kosketus saa koko vartalon väreilemään, janoamaan lisää, tuntemaan että olen tässä hetkessä täysin läsnä. Se sama katse, kemia ja kosketus on monien vuosien jälkeenkin pysynyt samana.

On niitä hetkiä kun haluaisi pysäyttää ajan ja nauttia hetkestä, jonka toivoisi kestävän loputtomiin. Ne hetket on niitä, joita ei halua unohtaa. Ne hetket on täynnä intohimoa, jolloin kaikki muu ympärillä katoaa.

Milloin se on ollut järven rannalla auringon noustessa, toisen koskettaessa päättyen intohimoisiin suudelmiin ja moniin orgasmeihin. Milloin se on ollut keikalla musiikin soidessa, pitää toista käsistä, tanssia toisen vartaloa vasten ja unohtaa kaiken muun olemassa olon. Milloin se on ollut tiskikonetta tyhjentäessä, toinen hipaisee ja koskettaa selkää viipyillen ja saa koko vartalon väreilemään. Milloin se on ollut sohvalla, aamukahvia juodessa ja toisen silittäessä.

Hetkiä, joita ei halua unohtaa ja toivoisi niiden jatkuvan.”

Lue myös

X