Havaintoja parisuhteesta

Huutamisen parantava voima -verkkokurssi

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Olen perustamassa ryhmää.

Olen opiskellut noin kahdeksan tuntia erinäisten webbisivujen ja Youtube-videoiden kautta virologiaa ja psykologiaa. Tänä aamuna päätin, että minä olen valmistunut itseoppineeksi psykologiksi ja virologiksi.

Sivustolla www.hörbendröllen.com  joukko tutkijoiksi itseään kutsuvia ihmisiä kirjoittaa ansiokkaita artikkeleita siitä, että huutaminen muuttaa ihmisen solumuodostelmia ja hermoratoja niin paljon, että se parantaa masennusta, uupumista, hartiakipuja, pandemioita, vatsatauteja ja parisuhteita.

Aiheesta puhuu kuusi tuntia kestävässä Youtube-videossa itsehoito-oppaan syvästä masennuksesta kirjoittanut Willy Wanker, jonka mielestä masennusta ei ole edes olemassa, vaan se on eräänlainen globaali salaliitto, jolla ihmiset yritetään saada uskomaan lääketeollisuuden valheisiin, sillä masentuneille annetut lääkkeet itse asiassa vain pahentavat masennusta, mutta tätä valtamedia ei meille kerro. Wanker on tienannut seminaareillaan ja kirjoillaan viime vuonna 135 miljoonaa dollaria.

Videolla oli paljon muutakin asiaa, mutta kuuntelin sen pikakelauksella, koska minulla oli kiire jakaa sosiaalisen median keskustelualustoille lähteettömiä tutkimuksia valtamedian valehtelusta.

Olen suunnittelemassa aiheen tiimoilta verkkokurssia, jossa opetan ihmisiä huutamisen taitoon. Alustavia ilmoittautumisia voi lähettää minulle jo sähköpostissa. Puoli tuntia kestävä verkkokurssi maksaa arvolisäveroineen 8 500 euroa.

Olen aloittanut myös kirjoittamaan self help -kirjaa ”Huuda itsesi terveeksi ja onnelliseksi”. Kirjassa tuon esille esimerkkien avulla, että missä ja miten ihmisen kannattaa huutaa ja esitän väitteitteni perusteeksi tieteellisesti tutkittua tietoa ja vaikka en esitäkään, niin se johtuu vain siitä, että olen unohtanut käyttämäni lähteet, mutta vakuutan, että jossain olen niihin aiemmin törmännyt.

Mainostamisen vuoksi avaan huutamisen parantavaa voimaa hieman. Huutaa voi monessa eri paikassa. Yksi yhteiskuntamme onnellisimmista ihmisryhmistä on netissä huutajat. He tulevat palstalle kuin palstalle huutamaan aiheeseen kuin aiheeseen. Tehokkainta netissä huutaminen on sellaisten aiheiden piirissä, joista huutajat eivät tiedä yhtään mitään.

Tämä ei vielä riitä parantamaan ihmistä edellä mainituista sairauksista. Perustamani ryhmän suurin oppi tulee olemaan siinä, että huutaminen jalkautetaan ulkotiloihin. Toisin sanoan, esimerkiksi joukkoliikennevälineessä ihminen kannustetaan huutamaan ihmisten päälle niitä aivan samoja asioita, joita he huutavat sosiaalisessa mediassa.

Otetaanpa esimerkiksi sellainen tilanne, jossa huutaja näkee tamperelaisessa bussissa parisuhdebloggarin. Hän muistaa aiemmin huutaneensa hänelle sosiaalisen median kommenttipalstalla lauseen ”Näin Minkkisen lapsensa kanssa Koskikeskuksen edessä. Näytti olevan lapsi yhtä ruma kuin isänsäkin.”

Tämä esimerkki on otettu ihan elävästä elämästä.

Nyt hänellä on oiva paikka huutaa tuo lause henkilökohtaisesti kohteelle itselleen ja vieläpä niin, että mahdollisimman moni kuulee. Moni ihminen pidättäytyy tilanteessa ja pysyy hiljaa, mutta jos haluaa selättää itsessään muhivat sairaudet, niin huutajien ryhmässä ja verkkokurssissa opetetaan ihmistä olemaan pidättäytymättä huutamisesta, on hän sitten missä tahansa.

Monihan kuvittelee, että esimerkiksi vatsatauti on bakteerin tai viruksen aiheuttama. Tämä on väärä valtamedian suoltama tieto, sillä viruksia ja bakteereita ei ole olemassa. Oksennus ja ripulihan on vain huutamatonta huutoa, jota keho on varastoinut itseensä. Jos me kaikki olisimme kehoillemme armollisia ja hyviä, niin huutaisimme itsemme terveiksi. Näin huutamaton huuto ei alkaisi kerääntyä kehoon esimerkiksi oksennukseksi, vaan sisällä olevan oksennuksen voisi huutaa pois esimerkiksi sosiaalisen median kommenttipalstalla ja ihailtavan moni niin jo tekeekin.

Nyt vain rohkeasti myös julkisiin tiloihin huutamaan ja pian tunnemmekin kaikki itsemme terveiksi ja hyvinvointisiksi.

Halataanko?

Ryhmälläni ei ole vielä nimeä, mutta paras ehdotus tähän mennessä on Qanus-ryhmä.

( Todettakoon loppuun vielä, että tällaista ryhmää ei ole perusteilla, sillä viime kuukausien tekemieni havaintojeni pohjalta, minulla on tunne, että tämä pitää varmuuden vuoksi sanoa, sillä muuten minulla olisi kohta ihmisiä hakemassa jäseneksi.)

Lue myös

X