Havaintoja parisuhteesta

”Ihan vahingossa panin”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Pikkujoulut.

Taas ne firman sähäkimmät naiset on pistäneet lilaa luomee ja glitteriä päästä varpaisiin. Siinä kimalteessa on kohtuullisen vaikeaa nähdä muuta kuin keinuvia lanteita ja pitkiä sääriä. Joskus jos hyvin käy, niin sääriä verhoaa verkkosukkahousut.

Kotona on nainen, joka vähintäänkin väsyneenä ja kyllästyneenä on vuosia ilahduttanut lähinnä nurpalla naamallaan tai sillä ettei ole tyytyväinen mistään. Glitterit ja verkkosukkahousut on olleet hukassa aina. Väsyneeseen luomeen ei lila paljon auta.

Minä en ole kuollut. Enkä niin aio tehdäkään.
Olen liian nuori, liian elossa.

Pikkujoulu huuma antaa onneksi mahdollisuuden maistaa kuningas alkoholia. Sillä syyllä ne muutkin pikkujouluissa soutaa. Kun ei ole kontrollia, ei tarvitse miettiä.

Koskaan glitterinaisista ei ole ollut pulaa. Yhtä virttynyttä miestä on siellä kotonakin. Ei tässä iässä monikaan ole enää elossa tai kivaa katsottavaa. Ei niin sanotusti hivele kenenkään silmää.

Koskaan ei ole tarvinnut pakottaa, ei edes pyytää. Mukaan ne lähtee aina. Seksi ei ole ehkä tunnerikkainta, mutta himo siinä roihuaa. Sitä ei ole näkynyt väsyneen naisen kanssa juurikaan.

Välillä saan glittereiltä kiitoksena vielä maanantaina viestiä. ”Kiitos, tekipä hyvää.” Ja niin se tekee.

Humala antaa syyn ja syyllisyys on olematonta.
”Vahingossa panin”
Ja luultavasti tuo vahinko käy taas uudelleen.”

X