Havaintoja parisuhteesta

”Ihmettelen mitä nykyiset naiset osaavat? Yleensä ei yhtään mitään”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Nykyiset naiset niitä narsisteja ovat. Monet todella laiskoja ja saamattomia. Miehet auttavat nykyisin todella paljon kodinhoidossa ja lastenhoidossa, mutta silti naiset vain valittavat eivätkä ole mistään kiitollisia.

Aikaisemmin naiset tekivät todella paljon töitä ja he osasivat tehdä asioita ja pitivät perheen ja kodin kunnossa. Nyt naiset ovat veteliä ja osaamattomia.

Perhe ja lapset ovat hunningolla eikä edes ruokaa osata tai viitsitä tehdä. Kaiken kyllä oppii, jos on halua.

Aikaisemmin lasten vaatteet silitettiin, ihan kaikki. Pullot ja tutit keitettiin aina. Koti siivottiin perusteellisesti kerran viikossa. Eli matot oli ulkona ja kaikki pestiin ja luututtiin. Vuodevaatteet ja pyyhkeet vaihdettiin joka viikonlopuksi. Ne silitettiin tai mankeloitiin. Viikonloppuna leivottiin pullaa, leipää, kakkuja tai piirakoita, kuka mitäkin.

Kaikki ruuat tehtiin alusta loppuun asti itse. Perheet söivät aamupalat ja ruuat yhdessä aina, kun se oli mahdollista.

Maaseudulla kasvatettiin kaikki juurekset ja muut itse. Puhumattakaan jos oli lehmiä tai muita.

Naiset kutoivat, tekivät vaateita ja neuloivat kaiken mitä tarvittiin. En tunne ketään sen ikäistä joka ei olisi tehnyt myssyjä, kaulahuiveja ja sukkia itse. Useat kutoivat myös villapaidat.

Marjat ja vihannekset säilöttiin ja keitettiin mehut. ..

Ihmettelen mitä nykyiset naiset osaavat? Yleensä ei yhtään mitään. Niin ketkä niitä narsisteja ovat? Nämä silikonbimpot rakennekynsineen vai entisajan naiset?”

X