Havaintoja parisuhteesta

”Jari 50v on laittanut profiiliinsa nätin (lähes)alastonkuvan. Älä ole kuin Jari”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Laitan tähän myös oman PITKÄN päivitykseni 1,5 vuoden takaa, kun tein loppukaneetin Tinder-retkestäni…siitä voi joku ehkä (tuskin) saada jotain tipsejä.😅

Poistin Tinderin maanantaina muutaman kuukauden mielenkiintosen taipaleen jälkeen ja nyt olis hyvä aika tehä todella syväluotaava analyysi asian tiimoilta.

Mielipiteet ja havainnot on täysin omiani, ei mikään yleinen totuus. Ehkä joku mies (tai miksei nainenki?) voi ottaa tästä vinkkejä, jos meinaa joskus Tinderiin oman profiilin pykätä (toivon silti sydämestäni ettet joudu sitä tekemään.)

Nonni, tästä lähtee, näppärästi ranskalaisin viivoin. Tiätty.

-Suosittelen kirjottamaan edes pienen pätkän itestäs jotain. Vaikka sanotaan, et kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa, ni en tainnu ite tykätä yhestäkään jolla ei lukenu kuvien lisäks jotain. Pelkkä lähikuva naamasta ei paljoa kerro.

-Jos tulee match, älä alota keskustelua kysymyksellä ”Paljonko sää painat?” (Varsinkaan, jos oot raumalainen.)

-Jos haluat käyttää jonkun muun naamaa ku omaas, ei ehkä kannata valita Temppareiden Wallua. (Annettakoon se anteeks, jos oot ulkomaalainen, etkä tiedä paremmin.)

-Jos kaikki kuvat on aurinkolasikuvia, se on varma ruksi.

-Seinäjokelaiset (❤) on joko erittäin epätoivoista porukkaa, tai sit hullun itsevarmoja. Sieltä suunnalta tuli supertykkäyksiä 21 kpl (versus muu Suomi: ehkä 2 kpl)

-Laita erilaisia kuvia itsestäs. Yhdeksän täsmälleen saman ilmeen ja asennon otosta antaa aika tylsän ja ykspuolisen kuvan.😬

-Jos tekstissäsi lukee ainostaan ”Paina ruksia jos olet gold digger, tai muuten vaan horo”, saat tuskin tykkäyksiä muunlaisiltakaan tyypeiltä. (Ihan villi veikkaus.)

-Kun on tarkoitus kai etsiä jonkin sortin seuraa, pelkät maisema- ja ruokakuvat on myös varma ruksi.

-Jos otat pelkkiä kylppärinpeiliselfieitä, pese peilistäsi hammastahnat (ja muut möhnät) pois.

-Jos pelkkien kuvien ja lyhyen tekstin perusteella aloitat keskustelun lauseella ”Sinulla on todella kaunis sielu.❤”, saa se mut ainakin ainoastaan ajattelemaan, että ”Oletko kirvesmurhaaja?”

-Jari 50v on laittanut profiiliinsa nätin (lähes)alastonkuvan. Älä ole kuin Jari.

-Jos joka kuvassa seurassasi/kainalossasi on joku hemaiseva misukka ja tekstissäsi silti lukee ”Etsin sitä oikeaa tositarkoituksella”, saattaa pyrkimyksistäsi ehkä saada himpun verran väärän kuvan.

-Jos olet joka kuvassa jonkun (kiusaantuneelta näyttävän) julkkiksen kanssa, se ei tee sinusta yhtään sen coolimpaa.

-Koko omaisuus (ökytalo, autot, moottoripyörät, veneet ja Rolexit) kannattaa lätkästä myös heti niihin kuviin, kun haluat antaa itsestäsi vaatimattoman ja maanläheisen kuvan. Silloin on hyvä myös lisätä se ”Etsin naista, jolle on sisin ja henkinen yhteys tärkeintä”-teksti.

-”Exän kainalossa”-kuvat ei oo edes kivasti rajattuna hyviä Tinder-kuvia. Ja jos JOKA kuvassa on joku kiva filtteri korvilla, hupilaseilla, hassuilla viiksillä ja kukkaseppeleillä, se ei oo enää hauskaa, vaan saa sut vaikuttamaan ihan tumpulta.

-Älä käytä sata vuotta vanhoja kuvia profiilissasi. Kyllä se Terttu-Marjatta SAATTAA huomata treffeillä, ettet ole enää se sama kuvissa oleva poikanen. Ellei Te-Ma ole sokea.

Päätän raporttini tähän.
Ja pistän kädet ristiin, etten joudu ikinä enää tuonne palaamaan.
Vaikka olihan se hauskaakin.😅🙏❤🙋”

Lue myös

X