Havaintoja parisuhteesta

Jättäkää palveluyrittäjät rauhaan!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tällä viikolla Vääksyssä enimmäkseen keski-ikäisistä naisista koostunut joukko ”rokotekriittisiä” tuli häiriköimään paikallista yrittäjää ja hänen yritykseensä heittämällä muun muassa kolikoita yrittää kohti ja uhkaillen naista sanoilla, että tiedämme missä hän ja hänen lapsensa asuvat. Asiasta kertoi muun muassa Ilta-Lehti ja Helsingin Sanomat.

Syynä yrittäjän käyttöönottama koronapassi.

Pieni aktiivinen häirikköjoukko on myös alkaneet tehdä pöytävarauksia ravintoloihin joissa passi on käytössä ja peruneet varauksen jotta saisivat häirittyä ravintolayrittäjien elinkeinoa.

Tämän lisäksi moni sosiaalisen median vaikuttaja hukkuu raivopostiin heidän kirjoitettua rokotteiden ja koronapassin puolesta.

Tämä pieni äänekäs joukko on todella aggressiivinen.

Eräs helsinkiläinen ravintola on kertonut vievänsä tulevana viikonloppuna muutaman tuttipullon ravintolansa sisäänkäynnin edustalle siltä varalta että kiukutteleva vauva-aikuisista koostuva joukko eksyisi ravintolan edustalle uhmailemaan.

Tuttipullo onkin oiva tarjoiluastia ihmiselle, joka huutaa omaa oikeuttaan jättää itsensä rokottamatta ja päästä rokottamattona minne haluaa, mutta ei anna samaa oikeutta ravintolalle valita asiakkaansa ravintolan sisälle.

Elämä on valintoja ja vapauden kyljessä kulkee aika vastuu. Sana joka minäminämaailmassa on ihmisille täysin vieras.

Onneksi kyseinen joukko on pieni. Tehkää mitä haluatte, mutta jättäkää helvetti sentään palveluyrittäjät rauhaan.

Lue myös

X