Havaintoja parisuhteesta

”Jos itse ei halua seksiä, on väärin ja itsekästä pitää puolisoaan samassa tilanteessa”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Olen 27-vuotias nainen ja olen hyväpalkkaisessa ammatissa. Olen tehnyt vuosia sen lisäksi seksityötä lähinnä harrastuksena.

Nautin auttaa ihmisiä ja olen todella seksuaalinen. Kiihotun aidosti useimmista tapaamisistani. Kukaan ei tiedä tästä minun sivubisneksestä. Olen tavallinen nuori nainen, hyvin koulutettu, urheilullinen, terve ja fiksu. En ole koskaan vielä kohdannut työssäni mitään epäilyttävää tai pahaa. En tunne itseinhoa tai pidä asiakkaiden tapaamista millään tapaa vastenmielisenä.

Asiakkaita on laidasta laitaan, 18-60v. Parhaimpia ovat juuri nämä naimisissa olevat perheen isät, kumpikin säilyttää salaisuuden toisen puolesta. He ovat myös kaikista kunnioittavimpia ja heistä huomaa kuinka nuori ja halukas nainen saa vireyttä arkeen. Jos jotain olen oppinut, niin sen että miehellä on kyllä tarpeensa. Jos päädyn pitkään seksittömään avioliittoon joskus, niin en luultavasti ole niin sinisilmäinen että ajattelisin mieheni tyytyvän seksittömyyteen. Miksi muuten kenenkään edes pitäisi tyytyä? Toisen ihmisen seksuaalisen tarpeen laiminlyöminen on mielestäni perustarpeiden laiminlyöntiä. Jos itse ei halua seksiä, on väärin ja itsekästä pitää puolisoaan samassa tilanteessa.”

X