havaintoja parisuhteesta

”Jos minä en saa sinua – ei saa kukaan muukaan”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Onko se sitä kun tiskaat tai teet ruokaa, tullaan kuristamaan takaapäin -uhkaillaan että kohta kasvot painetaan tulikuumana tirisevään paistinpannuun.

Ehkä sitä kun olette yhdessä kaupassa ja mies on pahalla päällä ja itse olet vaan hiljaa -Kassajonossa mies seisoo takana ja kuiskaa korvaan:- Jos tuo mykkäkoulu ei lopu niin hänellä on taskussa puukko jolla iskee mua kohta.

Vai sitä kun tuntien pieksemisen jälkeen puolitajuttomana maatessa lattialla hän nauraa samalla kun raiskaa. Seuraavana aamuna huomaa että tiskejä on pöydällä ja sanoo että töihin et lähde ennen kuin tiskipöytä kiiltää ja saat uudestaan turpaan jos niin ei ole. Ranteet turvoksissa, päätä ei pysty kääntämään teen sen kaiken – ja lähden töihin. Mies jää nukkumaan.

Myös sitä että saat päivän aikana kymmeniä tappouhkauksia, on lyöty niin moneen paikkaan ettei enää jaksa laskea. Yleensä ei naamaan ettei muut huomaa mutta siinäkin tuli muutama rajanylitys

On lyöty, kuristettu, potkittu mahaan, puukolla viilletty, vasaralla ja jakoavaimella lyöty, isketty päällä omaan päähäni, poltettu sytkärillä jälkiä.. tässä jotain.

Olen mestari -olen ollut mestari peittämään jälkiä- keksimään selityksiä miksi linkkaan töissä, miksi olen sairaslomalla, miksi pari kertaa ollut musta silmä, miksi en kärsi kääntää päättää jne

Miksi en kertonut kellekään? En halunnut vastata siihen ensimmäiseen kysymykseen;-Miksi et lähde?

Yritin lukemattomia kertoja mutta sain turpaan, vietiin avaimet, puhelin, uhattiin tappaa tai tehdä elämästä täyttä helvettiä. -Et pääse mihinkään pakoon. Löydän sinut aina. -Jos minä en saa sinua – ei saa kukaan muukaan.

Tätä on perhehelvetti.”

Lue myös

X