Havaintoja parisuhteesta

”Kaipaan häntä kun hän ei ole kanssani”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Pyysit kertomaan millaiseen parisuhteeseen ihminen heräsi tänään. Saa julkaista anonyymisti.

Heräsin hymyyn, lämpimään kosketukseen, tunteeseen, että välillämme on hyvää hellyyttä. Silittelimme toisemme hereille ja minulle kuiskattiin rakkauden sanoja ja minulle tehtiin rakkauden tekoja. Suutelin tätä ihanaa miestä siinä vierelläni. Kerroin hänelle, että rakastan häntä. Halasin häntä, sipsuttelin ihoaan ja hiuksiaan. Yksinkertaisesti oli hyvä olla hänen kanssaan hiljaisessa aamussa yhdessä.

Kaipaan häntä kun hän ei ole kanssani. Usein se kaipaus vähän ahdistaa, koska minun on vaikeaa luottaa toiseen ihmiseen menneisyyteni takia. Välillä itken. Toisinaan haluaisin jotain enemmän, mutta näinkin on hyvää elämäni. Jotain enemmän olisi ehkä ajatusten jakamista puhumalla, sopimista ja enemmän näkemystä sen toisen ihmisen elämään.

Sydämeni laulaa hänestä usein, että sain elämääni tämän huipputyypin kuin bonuksena ylitettyäni vaikeat ajat. En tiedä kauan tämä kestää, mutta iloitsen niistä hetkistä mitä meillä on. Opettelen elämään hetkessä, mutta joskus haluaisin höperöitä puheita siitä kuinka ollaan yhdessä ja vsnhetaan eikä jätetä toisiamme. Onko se turvaa johon haluaisin vähän itseäni hukuttaa uskomaan edes yhdeksi pieneksi hetkeksi? En haluaisi enää yhtään eroa, pettymystä tsi rakkauden kadottamista. Haluaisin vain rakkauden joka väreilee ja on ja jatkaa elämäänsä.”

X