Havaintoja parisuhteesta

Karttakeppi ja taulusieni parittelivat

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tytär katsoi Avaraa luontoa. Hän kutsui minua paikalle katsomaan eläimiä, jotka hänen sanojensa mukaan alkoivat möhmiä toisiaan. En ehtinyt paikalle kohtaukseen eikä tytär osannut tai halunnut kertoa mitä eläimet tekivät.

Kavahdin termiä. Yläasteen liikunnanopettajani nimittäin käytti samaa termiä antaessaan seksivalistusta vuonna 1989. Hänellä oli rekvisiittana karttakeppi, taulusieni ja kondomi. Ensin hän otti karttakepin esille, nosti sitä pystyyn ja laittoi kondomin karttakepin päähän. Tämän jälkeen hän kasteli taulusienen. Tämä kaikki päättyi näkyyn joka on seurannut painajaismaisena tähän päivään saakka. Hän alkoi tökkiä karttakepillä märkää taulusientä kuvaillessaan yläasteikäisille pojille yhdyntää.

Sillä hetkellä päätin etten saatana harrasta seksiä ikinä.

Onneksi olen sittemmin tuostakin periaatteestani luopunut. Vaikka koulun seksivalistustunnilta jäikin mieleeni lähinnä, että seksiä harrastaessaan joko saa vauvoja, sukupuolitauteja ja myöhemmin siihen ehkä kuolee. Niin positiivista oli karttakepillä ja märällä taulusienellä annettu seksivalistus 80-luvulla.

Ei ihme, että monelle miehelle seksi tarkoittaa jollakin kovalla jonkun kostean tökkimistä hetken aikaa.

Siitä tullaankin tähän hetkeen. Nyt on lauantai-ilta. Jos teillä on aikaa ja mahdollisuus kosketella toisianne, niin tehkää se. 80-luvun seksivalistus oli väärässä. Seksi ei ole ahdistavaa tökkimistä, johon kuolee. Se on yksi nautinnollisimmista asioista mitä ihminen voi elämässään tehdä.

Miksi liikunnanopettajalta jäi se kokonaan mainitsematta?

Lue myös

X