Havaintoja parisuhteesta

Keep it simple stupid!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Muutama sana parisuhteesta. Sehän on kuin hyvä kokkaus. Perusraaka-aineista mutkattomasti koottu ja hyvin maustettu ateria. Turha kikkailu on vain turhaa kikkailua. Pitää asiat vain yksinkertaisena, niin kaikki on enemmän kuin hyvin.

Vanha totuus, joka sopii kaikkeen muuhunkin elämiseen: Keep it simple stupid!

Tilastot kirkuvat, että parisuhteessa elävät kaipaavat parisuhteisiinsa enemmän kosketusta ja seksiä. Syy koskemattomuuteen ja seksittömyyteen on ajanpuute. Saanen rohkeasti väittää, että ei ole. Vika löytyy korvien välistä, asenteesta. Pitää olla ympärillä helvetillinen ruuhkavuosi, jos päivän aikana ei ehdi missään kohtaa rakastettuaan hipaista. Koska ei se sen enempää vaadi kuin tulla muutaman kerran päivän aikana huomatuksi merkitystä täynnä olevalla kosketuksella, kauniilla sanoilla tai edes hymyllä. Ihanaa, että olet siinä.

Onko koskemattomuuden syy ajanpuutteessa? Olen ajatellut mitata kellolla, kuinka paljon minulla kuluu aikaa vuorokauden aikana siihen, että pehmeällä sormenpääni kosketuksella hivelen älypuhelimeni sähköistä pintaa. Se ei ole ihan pieni minuuttimäärä. Väitän, että kuulostaa tutulta. Jos edes puolet siitä kosketuksesta, jonka vuorokauden aikana antaa merkityksettömälle laitteelle, antaisikin rakastettunsa iholle, parisuhteet voisivat paljon paremmin.

Aika paljon orgasmeja tai ainakin silkkaa mielihyvää sillä kosketuksen määrällä, joka hivelee aineetonta pintaa, saisi kosketuksen paikkaa siirtämällä aineelliseen, annettua. Sitä voisi ainakin miettiä, että kumpi asia elämässä on tärkeämpää.

Mennään takaisin yksinkertaisuuteen. Joku viisas on sanonut parisuhteesta hienosti, että niin pitkään kuin parisuhde antaa enemmän kuin ottaa, niin kaikki on hyvin. Siinä vaiheessa, kun parisuhde on enemmän taakka, on alettava tehdä ratkaisuja. Yksi tapa ratkaista asia on riisua parisuhde kaikesta turhasta. Parisuhde on tila, joka tuo ihmiselle iloa ja onnea. Miksi sitä muuten pitäisi edes yllä. Jos kuukausi kuukauden perään, vuosi vuoden perään, herää ajatukseen, että ei halua koskettaa viereltään heräävää, niin voi ihan rohkeasti kävellä peilin eteen ja kysyä itseltään, että miksi minä tässä olen. Tai jos jokainen aamu herää siihen, että haluaisi toisen koskettavan, mutta koskaan ei sitä kosketusta saa, niin peilin edessä voi esittää sen aivan saman kysymyksen.

Ei se mutkattomasti koottu ateria itsestään synny. Vaikka onkin hyvä pidättäytyä yksinkertaisuudessa ja perusasioissa, niin mikään hyvältä maistuva tai tuntuva ei vain synny. Se pitää synnyttää. Voimme jatkaa pakoamme tekosyihin. Pitää silti muistaa ajatus, että ihminen, joka haluaa, keksii keinot ja ihminen, joka ei halua, keksii selityksen.

Tiedätte, mitä huomisaamuna tehdä. Minä ainakin tiedän. 

Lue myös

X