havaintoja parisuhteesta

”Keski-ikäisen sinkkumiehen markkina-arvo”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Keski-ikäinen sinkkumies ja korona ajan valitusta. Olen ollut useammassa useamman vuoden suhteessa sekä naimisissa toistakymmentä vuotta joten en ole täysin kokematonparisuhteissa mutta viimeiset vuodet ovat olleet todella vaikeita.
Mistähän sitä aloittaisi, koska olen omasta mielestäni paljon parempi livenä kuin esim. Tinderin välityksellä niin viimeiseen kahteen vuoteen on ollut todella vaikea edes päästä juttelemaan vastakkaisen sukupuolen edustajalle. Töissä tietysti poikkeus mutta kukapa sitä alkaa töissä vonkaamaan, varsinkaan jos on yksi ko. työpaikan esihenkilöistä.

Lisäksi olen ylipainoinen enkä kovin pitkä niin tykkäyksiä ei ainakaan Tinderissä tule. Jos tulee match vähänkään viehättävän henkilön kanssa niin valitettavan usein (kokemuksia ei ole tosin montaa koska tykkäyksiä on niin vähän) jo vaikka toisessa viestissä joko suoraan pyydetään rahaa tai vihjataan että taloudellinen tilanne on haastava.

Omassa profiilissa listasin asioita joista pidän sekä ajantasaiset kuvat jotka näyttävät vartalomallin joka tosin on korona-aikana parantunut koska korona säikäytti ainakin tämän pulleron. Naisten profiileissa olen havainnut kolmea eri tyyppiä. (on niitä enemmänkin)

1. Lähes tyhjät, pari kuvaa ei ei edes kuvaa, ei kuvausta eikä toiveita, valitettavasti monet miehet ovat niin epätoivoisia tai seksin perässä että hekin todennäköisestisaavat paljon tykkäyksiä

2. Järkevältä vaikuttavat oloiset, listaavat oikean kuuloisia toiveita ja kuulostavat siltä kuin nämä henkilöt todellakin haluaisivat tavata aidon ihmisen eivätkä pelkkään ulkonäköön perustuvia tykkäyksiä. Oman kokemuksen perusteella nämäkin tykkäävät vain ulkonäkö perusteisesti koska heillä on niin paljon mistä valita

3. Vaatimusten listaajat, ikä, pituus, harrasteet, ruokavalio, hengellinen suuntaus, poliittinen suuntaus, koronatoimien puolustajat tai vastustajat, pitää olla komea, urheilla että on kunnossa ja kuitenkin olla yllin kyllin aikaa parisuhteelle jne. Ne miehet jotka täyttävät nämä ehdot, saavat myös paljon valinnanvaraa ja keskimäärineivät ole aina luotettavia suhteessa (oletus, ei faktaa)

Kuulostaako itsesääliltä ja katkeralta? No juu varmaan ainakin vähän. Itse koen olevani(subjektiivinen arvio) fiksu, kunnianhimoinen ja menestynyt työelämässä. Loistavalla vaikkakin joskus aika mustalla tai pa****la huumorintajulla varustettu mies joka parisuhteessa välittää toisesta, osaa keskustella tunteista, seksuaalisista toiveista ja aidosti välittää toisesta henkilöstä. Taloudellinen tilanne on hyvä, Suomen keskiarvoon verrattuna todella hyvä ja minulla olisi mahdollista järjestää yhdessä mukavia matkoja ja satunnaisesti hemmotella toista, kunhan se saisi olla vapaaehtoista eikä syy parisuhteelle.

No miksi en sitten hommaa personal traineria, pistä kroppaa myyntikuntoon ja täyttää Instagram six-pack kuvilla sekä omaisuuden esittelyllä? Ehkä siksi että olen mukavuudenhaluinen (lue = joskus laiska) ja toivoisin että parisuhde perustuisi molemminpuoliselle ihastukselle ja kunnioitukselle.
Lopuksi, testasin 2 kk niin että tykkäsin Tinderissä vain viehättäviä vastakkaisen sukupuolenhenkilöitä joilla oli profiilissa edes jotain sisältöä. Tulos 0 matchia. Ystävänpäivänä en saanut yhtään vain minulle lähetettyä toivotusta vastakkaisen sukupuolen edustajilta. Itsetunto jatkaa laskua mutta jostain syystä silti jaksan toivoa.”

Lue myös

X