havaintoja parisuhteesta

Kirja uusista s*ksiasennoista

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
Uusi seksiasento.
Katsoin kirjaa, jossa esiteltiin seksiasentoja.
No, siinä oli aikaa, ennen kuin bussi oli lähdössä ja satuin olemaan kirjakaupassa osastolla, jossa oli seksiasentokirjoja.
Ei olisi pitänyt, nimittäin järkytyin näkemästäni kuvamateriaalista.
Siinä oli esimerkiksi asento, jossa mies oli lattialla toinen jalka kyykkyasennossa ja toisesta jalasta polvi lattiaa vasten.
Enhän minä pääse tuohon asentoon ilman seksiäkään.
Puhumattakaan, että siinä asennossa alkaisi seksijuttuilemaan. Siinä jäsenkivussa ei seisoisi kuin seinällä oleva museoaikainen kaappikello.
Paljon muutakin yhteistä on keski-ikää uhkaavasti lähestyvällä miehellä ja museoaikaisella kaappikellolla. Siinä saattaa ihan varoittamatta kesken hyvän nakuttelun tulla äkkipysähdys. Siinä ei sitten viisari enää värähdä mihinkään suuntaan, vaikka kuinka yrittäisi antaa kädellään vauhtia.
Jos siihen kuvakirjan asentoon pääsisikin, niin ei kyllä enää takaisin. Olisihan se noloa soittaa ensihoito paikalle suoristamaan ihminen normaaliasentoon. Selittää alavartalo paljaana, että yritin panna polvillaan, mutta ei mennyt ihan niin kuin kirjakaupan kirjassa.
Toisaalta jos he tulisivat, niin voisihan sitä seksijuttuilua kokeilla tuettuna. Siten, että ensihoitajat toimisivat vähän niin kuin rollaattorina kaltaiselleni seksivanhukselle. Pitäisivät kyljistäni kiinni, kun minä seksijuttuilisin. Voisihan sitä ainakin kokeilla, koska kokeilematta ei kannata jättää. Tulee vanhempana harmitus. Yksi vanha on minulle niin kertonut. Sellainen harmistunut vanha. Kiukkuinen kuin perkele.
Ei siihen kirjan asentoon oikeasti kukaan taivu.
Tai korkeintaan kiinalaiset olympiatason voimistelijat.
Mutta he ovat niin nuoria, että eivät seksin päälle vielä saakaan mitään ymmärtää. Hukkaan menee sekin taipuisuus.
Kyllä se on niin, että neljäkymmentä täytettyään on jäljellä kaksi seksiasentoa. Toinen on pystyasento. Eli se kohta seksissä, kun riisutaan vaatteet pois. Toinen on makuuasento. Eli se kohta seksissä, kun on sitä seksiä. Ja mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä kauemmin siihen pystyasentoon menee aikaa kuin siihen makuuasennon suoritukseen. Kroppa on jäykkä kuin pikkukylän asenneilmapiiri.
Puhumattakaan siitä ajasta, kun on aika könytä siitä makuuasennosta takaisin televisiota katsomaan. Siinä on selkä krampannut ja suonta vetänyt jo niin monta kertaa, että vaikeaa on. Mutta sehän on selvä sellaisen melkein neljä minuuttia kestävän uurastuksen jälkeen, että kroppa pettää alta. Ja siinä olisi yön aikana vielä palauduttava, koska aamulla on seuraava urakka edessä, kun pitää yritää saada laitettua kengät jalkaansa niin, ettei ähinältään herätä koko muuta perhettä.
Suomen suosituin seksiasento on tilastojen mukaan lähetyssaarnaaja. Se on ihan ookoo biisi, mutta minä ottaisin Dingon tuotannosta yhden toisen kappaleen kokeiltavaksi. Se on Sinä ja Minä-asento. Se asento menee niin, että kaksi toisiinsa rakastunutta voittaa mielikuvituksellaan ja asenteellaan kaikki asentokirjojen akrobatiat.
Pistäkäähän kokeillen, sillä kuten sanoin, kokeilematta ei kannata jättää. Tulee vanhana harmitus ja perkeleellinen kiukku. Mukavampi sitä on elää leppoisana ja kokeilleena. Sellainen leppoisa vanha kerran minulle kertoi.

Lue myös

X