Havaintoja parisuhteesta

”Kohti seksillisempää elämää”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Laitampa minäkin tarinan melkein seksittömästä elämästä. Eikä se ole edes loppusuoralla, vaan vasta alkamassa, olemme menossa naimisiin 2 viikon päästä, 3 vuoden yhteiselon jälkeen.

Meidän seksittömyys johtuu minusta tai oikeastaan sairaudestani. Kolmisen vuotta sitten olin viettänyt viikonlopun nykyisen kohta aviomieheni luona toisella paikkakunnalla, kotimatkalla äitini kertoi minulle läheisen sukulaisemme sairastuneen syöpään. Silloin päätin, ettei elämässä himmailla vaan eletään täysillä. Ilmoitin kotiin päästyäni miesystävälleni, että muutetaan yhteen ja mennään vaikka naimisiinkin!

Suhde oli tuolloin siis TODELLA tuore. Mies sitten muutti luokseni ja pian sen jälkeen sairastuin itse syöpään. Jouduin käymään muutamia leikkauksia sekä todella rankat sytostaatti hoidot läpi ja mieheni oli tukenani koko tämän ajan.

”Selvisin” syövästä ja sain ”terveen paperit”… Noin vuodeksi, kunnes kasvaimia löytyi taas. Taas alkoi leikkaukset sekä sytostaatti hoidot, jotka jatkuvat edelleen. Koko tämän ajan mieheni on ollut tukenani. Kuten arvata saattaa seksi ei ole kiinnostanut minua ollenkaan ja miehelleni se on ollut kova paikka.

Hän oli alksi vakaasti sitä mieltä, että minä en viehäty hänestä, mutta onneksi olemme pystyneet keskustelemaan asiasta ja olen monesti kertonut hänelle, ettei ”vika” todellakaan ole hänessä.

Olemme myös yhdessä kokeilleet meille uusia tapoja sekä välineitä, jotta saisimme molemmille hyvän mielen. Vielä on tehtävää sillä saralla, mutta suunta on oikea. Kohti seksillisempää elämää.”

Lue myös

X