Havaintoja parisuhteesta

”Kumpa kaikilla parisuhteessa olevilla olisi tälläinen seksielämä kuin meillä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Miten sattuikaan että juuri tyytyväisenä armottoman lauantai-ilta ”jumpan” jälkeen avaan facebookin ja näen sinun pyyntösi seksitarinoista.

Juuri neljä orgasmia saaneena, tietenkin raikas valkoviini lasi kädessä on pakko tulla kertomaan tokaisu, joka sanotaan miehen kanssa toisillemme lähes aina sekstailujemme jälkeen. ”Kumpa kaikilla parisuhteessa olevilla olisi tälläinen seksielämä kuin meillä”

Kyllä muuten olisi kadut täynnä onnellisesti vaappuvia ihmisiä. Ei tarvitsisi pettää tai tuijotella ruohoa aidan toiselta puolelta, kun kotona olisi sitä maailman parasta kermaa kakun päällä mitä ei muualta saa. Ja kirsikkoitakin vielä.

Uskon että jokaiselle on se joku sielun kumppani ja se joku kenen kanssa kaikki on pelkkää ilotulitusta. Onneksi minä löysin sen omani. Moni ei löydä. Toiset ei edes halua löytää. Toiset ei usko että sellaista on edes olemassa. Kumpa sellaset ihmiset saisi samanlaiset kyydit kun minä äsken, niin oppisivat tietämään.

Ja meilläkin on ne kuuluisat vuorotyöt ja asuntolainat ja molemmilla kilometrin pituiset silmäpussit, joista näkee että ollaan vanhempia (ja meillä vähän keskivertoa isompi lapsikatras) Silti panostetaan yhteiseen aikaan arjessa ja viikonloppuna, monta kertaa viikossa ja se on maailman parasta.

Ihanaa elokuuta kaikille.”

Lue myös

X