havaintoja parisuhteesta

”Kun saat kunnon munaa, niin kyllä se mieli muuttuu”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Olen nähnyt kontrastin suhtautumisessa heterosuhteeseen vs. homosuhteeseen. En ole koskaan ”rummuttanut” enkä tuputtanut sitä, keneen rakastun.

Olen nainen ja olin ennen nykyistä suhdetta 8 vuotta yhdessä toisen naisen kanssa. Tämän 11 vuoden aikana kun olen ollut minun nykyisen kanssa, joka on mies, ei kukaan ole kertaakaan tullut heittämään niitä juttuja, mitä minulle tultiin sanomaan edellisen suhteeni aikana. Kumppanistani olen aina kertonut vaan kysyttäessä. Edellisen suhteen aikana päällimmäisenä on jäänyt mieleen se, että ihmisillä oli kuvitelma, että jos olen naisen kanssa, niin minulle voi hyvin suoraan esittää ehdotuksia esim. kolmen kimpasta siitä, että joku tulee katsomaan ja arveltiin aina, että kun saan kunnon munaa, niin kyllä se mieli muuttuu. Mieli muuttui kyllä, johtuen siitä, että exäni ongelmien takia rakkaus loppui ja tapasin myöhemmin aivan upean ihmisen, johon hullaannuin täysin.

Tosiaan, edellisen naissuhteeni aikana myös eräs naapurimme riehui humalassa ikkunamme alla, hajotti pihalla ollutta omaisuuttamme. Fillarit löytyi aamulla ojasta ja yöllä sai ikkunan takana kuului huuto, miten naapurimme vielä ampuu meidät haulikolla. Meidät ja kaikki homokaverimme, jotka pääasiassa olivat heteroita, mutta se nyt sinänsä ei ole oleellista. Kertaakaan ei ole kukaan tullut nykyisen kumppanini aikana uhkailemaan samoin, ei ole ehdotettu kolmen kimppaa tai muutakaan. Kummankin kumppanin kanssa olen toiminut samoin, kuljettu yhdessä, suukoteltu julkisesti jne. Joten suututtaa se, että joku väittää, että jos hänen lähipiirissään ei kohdella homoja huonosti, niin sitä ei ole olemassa.

Minä en ole ikinä ollut tuputtavaa sorttia, mutta kyllä minu kohdeltiin monella tapaa paljon paljon huonommin silloin, kun en ollut suhteessa miehen, vaan naisen kanssa.”

Lue myös

X