Havaintoja parisuhteesta

Kuusi hyvää syytä olla parisuhteessa ja kuusi hyvää syytä erota

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Teksti kannattaa ottaa mahdollisimman tosissaan ja ilman huumoria.

Kuusi hyvää syytä olla parisuhteessa.

1. Säännöllinen seksielämä

On ainakin mahdollisuus säännölliseen seksielämään. Säännöllisyys voi tietenkin tarkoittaa myös kahta kertaa vuodessa, mutta säännöllistä seksielämää se on harvakin seksielämä.

2. Halpa juusto

Saa juustoa puoleen hintaan. Monessa parisuhteessa ruokakulut tasataan. Tämä voi hyvässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että saa kilon mötikän juustoa puolella hinnalla, jos suhteen toinen osapuoli ei tykkää juustosta. Toisaalta sitä tulee maksaneeksi puolet toisen osapuolen tamponeista, vaikka ei itse niitä käytäkään, ellei äidy leikkisälle tuulelle joskus yksin ollessaan.

3. Sylkykuppi

On joku, jolle purkaa omaa pahaa oloaan. Onhan se hienoa, että rankan päivän päätteeksi saa raivota mahdollisimman pienistä asioista puolisolleen. Yksin riehuminen on kovin turhauttavaa. Kenelle sitä sitten kiukkuaisi jos ei omalle puolisolleen. Ei sitä niin vittuuntunut voi koskaan olla, että lähtisi purkamaan pahaa oloaan netin keskustelupalstoille tai jos huomaa lähteneensä, niin silloin kannattaa hakea jo ammattiapua tai sellaisen puolison, joka jaksaa ottaa kiukun vastaan.

4. Tietosanakirja

Kotona on hyvä olla elävä Vauva-lehden keskustelupalsta. Googlesta kun hakee vastausta mihin tahansa kysymykseen, niin viimeistään kolmas hakutulos vie Vauva-lehtemme keskustelupalstalle. Siellä tiedetään kaikesta kaikki. Jos ei kuitenkaan jaksa surffata vastausten perässä netissä, niin kannattaa olla parisuhteessa. Siinä se toinen tuppaa tietämään asioihin vastaukset vielä paremmin kuin Vauva-lehden keskustelupalsta.

5. Puhtaat alushousut

Saa tarvittaessa lainata puolison vaatteita. Elämässä tulee vastaan aamuja, jolloin huomaa omien kalsareiden olevan likakorissa viimeistä bokseria myöten. Siinä tilanteessa parisuhde on enemmän kuin paikallaan. Siinä puolison pikkuhousukorissa on lähes aina puhtaita pikkuhousuja, joten sellaiset voi päiväksi lainata ja palauttaa illalla samaan koriin niin, että puoliso ei edes huomaa niiden tulleen käytetyiksi. Olen kokeillut, hyvin se toimii.

6. Elämän tarkoitus

Saa sanoa aamuisin ensimmäisenä lauseen, että minä rakastan sinua.

 

Kuusi hyvää syytä erota.

1. Laihtuminen

Ero on yksi toimivimmista laihdutuskuureista. Mitä rankempi ero, sitä helpommin karisee ylimääräiset kilot. Sitä aina keväällä lehtien palstoilla aletaan luetella tapoja päästä rantakuntoon. Koskaan ei ehdotella eroa yhdeksi tavaksi. Jos haluaa nopeasti hoikistua, niin kannattaa unohtaa karppaamiset ja kuntosalit ja kääntää kokka kohti rankkaa eroa.

2. Tinder

Pääsee vihdoin ja viimein kokeilemaan Tinderiä. Me pitkään parisuhteilleet olemme jääneet paitsi Tinderin ihanasta ja ihmeellisestä maailmasta. Silloin viimeksi, kun olemme olleet sinkkuja, Tinder on ollut vasta pilke sovelluksen kehittäjän silmäkulmassa. Tinder, tuo aikamme ihmistetris, olisi monien sinkkuiltojen ilo.

3. Vapaus

Saa heiluttaa nukkuessa jalkojaan vapautuneesti ja ilman sanomisia. Parisuhteen yksi haastavimpia asioita on se, että toinen pitää ottaa huomioon. Mikä pahinta, puoliso pitää ottaa huomioon nukkuessaankin. Se tarkoittaa sitä, että itsestään puolelta toiselle heiluvat jalat on ajatuksen voimalla saatava pysähtymään. Ero olisi siihenkin hyvä ratkaisu. Saisi vispata jalkoja niin voimallisesti, että sänky natisisi kovemmin kuin kertaakaan sen parisuhteen aikana.

4. Avoin seksi

Saa harrastaa seksiä pelkäämättä, että siitä jää kiinni. Myönnetään, tämä on mustaa huumoria, mutta mustassa huumorissakin on puolet totta. Sama prosentti kuin parisuhteessa pettämisessä, noin puolet parisuhteessa olleista on joskus pettänyt puolisoaan. Eron jälkeen seksi tuntemattoman tai tuttavan kanssa olisi paljon helpompaa, koska se säästäisi jälkien peittämisen ja valehtelun. Toki irtosuhteita harrastaville parisuhde ei lähtökohtaisesti ole se suositeltavin siviilisääty.

5. Mahdollisuus huomatuksi tulemiseen

Mikään hyvin menevä parisuhde ei pääty eroon. Ero on pitkään jatkuneen huonon olon ja koskemattomuuden lopputulos. Toiset jää roikkumaan sellaiseen koko elämäksi ja kuolinvuoteellaan ymmärtävät, että ei olisi pitänyt. Toiset eivät suostu väärinkäyttämään rakkautta ja eroavat, jotta säilyisi edes mahdollisuus huomatuksi tulemiseen ja kosketuksiin.

6. Uusi parisuhde.

Kuulin radiosta, että on tullut uusi parisuhdemalli, jota kutsutaan 6+6+6 malliksi. Se tarkoittaa sitä, että kaavitaan kermat parisuhdekakun päältä. Mallissa ollaan parisuhteessa noin kuusi vuotta ja kun suhde on kadottanut uutuudenviehätyksensä, niin se lopetetaan ja hankitaan uusi parisuhde tilalle, josta haetaan sitä suhteen alkuajan orgastista olotilaa. Samaa nopeaan lyhytaikaiseen nautintoon perustuvaa elämänasennetta tavataan myös muun muassa huumeidenkäyttäjien keskuudessa.

Lue myös

X