Havaintoja parisuhteesta

Lähdin koska vähän tympäisi

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tuttu aihe. Tuttu siksi, koska tämä on raivostuttava asia.

Jälleen kerran kommenttikentälle saapui kommentti, jossa kerrottiin että nykyään ihmiset lähtevät parisuhteesta ”heti kun vähän tympäisee”. Tämä oli karua siksikin, että kommentti tuli tekstin perään, jossa nainen odotti, että hänet hakattaisiin, jotta hänellä olisi hyvä syy erota.

Minä tunnen paljon eronneita. En tiedä monenkaan syitä eroihin. Ei ole minun asiani. Silti kukaan koskaan ei ole tullut eron jälkeen kertomaan syyksi sitä, että lähdin kun alkoi vähän tympäisemään.

Jossain sellaisia kuitenkin on pilvin pimein mikäli kommentoijia on uskominen, sillä niin ehdottomasti mielipide ilmaistaan. Toisin sanoen, heidän lähipiirissään on runsaasti eronneita, jotka ovat eronneet siitä syystä, että on alkanut vähän tympäisemään ja sen he ovat sitten kertoneet kommentoijille eronsa syyksi.

Tätä asiaa olen heltä yrittänyt kysyä, että missä ovat ne ihmiset jotka eroavat kun vähän tympäisee? Sana on nyt vapaa vastaamaan kysymykseen. Sillä jos vastausta ei tule, niin saattaa tulla mieleen ajatus, että kyse on vain omista ennakkoluuloista ja väite ei perustu yhtään mihinkään muuhun.

Lue myös

X