Havaintoja parisuhteesta

”Laita seuraavassa elämässä neilikoita rintaan niin etsin sinut ja lupaan olla se maailman paras mies”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Vajaa 3 vuotta sitten avopuolisoni petti minua. Samoihin aikoihin aloin seuraamaan sinun sivua. Suhteemme jatkui vielä sen vajaa 3 vuotta pettämisen jälkeen. Tein kaikki ne tyypilliset virheet mitkä vaan voi tehdä kun yrittää pelastaa parisuhdetta.

Mä en tykkää lukemisesta. En sitten ollenkaan. Mutta sun sivua on tullut luettua melkeen 3 vuotta. Koskaan en ole mistään tykännyt enkä mihinkään ole kommentoinut. Olen se hiljainen sivusta seuraaja.

Nyt kun olen ollut 5vuotiaan tyttäreni kanssa kahden ja on ollut iltaisin aikaa miettiä edellistä ja ainoaa parisuhdetta joka kesti melkeen 10vuotta.

Älysin, että minähän se häntä ensiksi petin olemalla ääliö ja välinpitämätön häntä kohtaa. Viimiset vuodet olivat pelkkää taistelua itseni kanssa. En voinut unohtaa sitä pettämistä.

Puolivuotta mietin eroa. Useamman kuukauden kirjoitin exälle kirjettä jonka hänelle jättäisin joku aamu.

Sitten tuli se uneton yö ja tiesin että seuraava aamu on se kun kirjeen jätän pöydälle. Kirje sisältä kaikki minun tunteeni joita olin sisällä pitänyt. En haukkunut häntä. Se oli asiallinen kirje tunteista. En syyttänyt häntä erosta.

Syytin itseäni. Sinun kirjoitukset on saanut minut ajattelemaan asioita monesta erinäkökulmasta. Se että meidän parisuhde päättyi eroon oli varmasti enemmän minun syytäni. Olin huono puoliso hänelle.

Erosimme kavereina. Mutta eron jälkeen molemmilla on tunteet mennyt ihan laidasta laitaan. Välillä itketään ja välillä sit haukutaan.

Eron jälkeen asuimme 2 viikkoa vielä yhdessä. Nukuimme vierekkäin. Pidimme toisiamme kädestä. Itkimme paljon enemmän sen kahden viikon aikana kuin koko suhteen aikana. Tehtiin perheenä asioita.

Viimisenä yhteisenä iltana sanoin hänelle, että lainaten Kaija Koota laita seuraavassa elämässä neilikoita rintaan niin etsin sinut ja Lupaan olla se maailman paras mies. Anteeksi että en pystynyt siihen tässä elämässä.

Haluan kuitenkin, että hän on onnellinen ja se ei olisi mahdollista minun kanssani. Toivottavasti jonkun toisen kanssa on.

Ilmoitimme kaikille että eroamme ystävinä. Se on 1000 kertaa vaikeampaa kuin kumpikaan meistä osasi ajatella. Viimeksi tänään viestittelimme asiasta. Molemmat itki.

Halusin kiittää vain sinua tästä sinun sivusta. Mahtavaa tekstiä.
Jos tulet joskus jossain vastaan niin tarjoan kahvit.

Nyt minulla tuli kyyneleet silmiin.

Laitan vielä tänään exälleni viestiä että Lupaan tehdä kaikkeni että meidän välit olisivat hyvät.”

 

 

Lue myös

X