Havaintoja parisuhteesta

Lakkoilua elinkeinoelämän tapaan

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

EK:n toimitusjohtaja esittää toiveen mahdollisille lakkoilijoille, että lakkoilisivat vapaa-ajallaan. Ensin he yhteistyössä oikeistohallituksen kanssa luovat työntekijöitä ruoskivan hallitusohjelman ja sen jälkeen esittävät toiveen, että voisitteko ottaa tämän kaiken nyt kiltisti vastaan.

Joten arvoisat työntekijät, joiden oikeuksia hallitusohjelman mukaisesti tullaan rajoittamaan. Tässä teille EK:n esittämä malli lakkoilusta:

Ensin teette kiltisti työpäivänne loppuun saakka. Jos olette sairaita niin menkää silti töihin, jos aikomuksena on saada ensimmäisestä sairaslomapäivästä palkka. Jos olette niin kipeitä, että ette pääse töihin, niin palkattomana sairaslomapäivänä voitte palkatta lakkoilla sängystä käsin. Mieluummin niin, että menette sinne peiton alle osoittamaan mieltänne niin ei kukaan vahingossakaan näe tai kuule.

Terveenä ollessanne jos iskee halu lakkoiluun, niin työpäivän jälkeen ehtii aivan hyvin. Näin että tule astuneeksi hallituksen ja elinkeinoelämän varpaille toiminnallanne. Se on nimittäin työlästä alkaa valmistella taas uutta lakialoitetta joka entuudestaan rajoittaa lakko-oikeutta.

Näin molemmat voittavat. Te työntekijät saatte harrastella ja leikkiä kapinallisia niin, että me täällä rahapuolella ei menetetä yhtään mitään, sillä jotenkin ne meidän masinoimat verohelpotukset hyväosaisille pitää saada rahoitettua ja teillä työntekijöillä sitä selkänahkaa vielä riittää.

Mukavaa viikonloppua kaikille täältä norsunluutornista. Terkuin Jykke ja muut.

X