Havaintoja parisuhteesta

”Lapsenne on sairas ja olette kasvattaneet hänet väärin”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Olemme aina huomanneet tyttäressämme poikamaisia piirteitä, jotka pienenä selittyi sillä, että vietti paljon aikaa isoveljen ja tämän kavereiden kanssa.

Yläaste ikäisenä meikkasi pari kertaa sen vuoksi että kaveritkin meikkasi. Teininä paljasti, että tykkää sittenkin tytöistä ja hämmentyi kun perhe hyväksyi asian heti, kun eihän se meiltä ollut pois.

Kohta lapsi alkoi väläytellä kuinka väärässä kehossa tuntee olevansa ja kuinka asia ahdistaa häntä. Me vanhemmat ollaan luvattu seistä aina tukevasti vierellä mitä päättääkin asian suhteen tehdä, mutta kuinka pahalta äitinä tuntuukaan, kun saa kuulla, että lapsi on sairas, vanhemmat ovat kasvattaneet lapsen väärin , miksi juuri noin kaunis tyttö päättää yhtäkkiä olla poika ja toivottavasti vaihe menee kohta ohi.

Kuinka väärin on että joudun todistella, että asia on meille ok ja että en ole asiasta surullinen ja lapsi joutuu joka päivä olla jotain muuta kuin haluaisi, kun ei sukulaiset hyväksy tuollaista sairasta pelleilyä.

Halusin kirjoittaa tarinan, joka saa minut joka päivä todella surulliseksi, kun itse olen niin sanomattoman ylpeä rohkeasta ja rakkaasta lapsestani jota maailma kohtelee kamalasti.”

Lue myös

X