Havaintoja parisuhteesta

”Läsnäolo on aina tärkeämpää kuin mankeloidut lakanat”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Esimerkki – tapasin miesystävän 7v sitten ja veljeni tapasi hänet perheestä ensimmäisenä. Liki 60v veljeni sitten seuraavissa perhejuhlissa kehui hänet maasta taivaaseen ja erityisesti sanoi, että miten hän pomppasi heti toimintaan jos edes viittasin että ”on vähän viileää”, ”ois vähän jano”. 80v äiti ja 60v sisko ihan oikeasti huusivat kauhusta siinä tilanteessa. Yhteen ääneen tuli, että eihän nyt noin voi olla! Että mies passaa! Sinunhan pitäis passata häntä!

Siinä kohtaa oli pakko todeta, että te olette puolisonne passanneet semmoiseen tilaan ettei ne edes tiedä missä niiden kalsarit on kun ne vaan maagisesti ilmaantuu – silitettynä- heidän hyppysiinsä.
Passaaminen on tietyllä tavalla infantilisointia, kun se menee sille tasolle että miehelle on laadittu pyjamanvaihto-aikataulu, suihkuaikataulu, niille pakataan matkalaukku kun eihän ne osaa, torutaan että miten nyt on taas housut kurassa.

Ehkä siinä ”suhteen suorittamisessa” on unohtunut se mitä huippu-urheilijoidenkin pitää oppia – lepo tarvitaan jotta voi olla paras itsensä. Läsnäolo on aina tärkeämpää kuin mankeloidut lakanat.”

X