Havaintoja parisuhteesta

Levillä ei lasketa

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Perustuu tositapahtumiin.

Olipa kerran mies. Hän kertoi muille ihmisille kovaan ääneen omaavansa hyvät arvot. Mies oli kovasti ehdoton. Avioerotkin olivat häviäjien hommaa. No hän oli sanojensa mukaan sellainen perusrehellinen suomalainen tavallinen perhemies. Yhdelle naiselle uskollinen. Perinteisiin ja perinteiseen uskova.

Hyvin toimeentuleva. Paljon työmatkoja ja firman tykypäiviä. Niin sanottu Levillä ei lasketa mies. Se tarkoittaa sitä, että kun kunnollisen perheenisän kotiovi napsahtaa perässä kiinni niin kotikonservatismi katoaa.

Kyseinen mies hoitaa seksiseuransa rahalla.

Viikko sitten oli iltapäivälehdessä artikkeli hiihtokeskuksessa työskentelevästä seksityöntekijästä. Hän kertoo asiakkaita riittävän varsinkin lomasesonkiaikaan. Eniten kysyntää on kun firmat saapuvat virkistysmatkalleen. Hän sanoo että yli puolet hänen asiakkaistaan on varattuja. Niitä yhdelle naiselle uskollisia.

Artikkelissa nainen kertoo asiakkaiden toiveista. Yksi uskollinen perheenisä toivoi, että nainen ilmestyisi hänen eteensä kesken murtomaahiihtolenkin. Että pikaisesti puuta vasten.

Tämän kaiken jälkeen tuo yhden naisen mies palaa kotiinsa jossa perhe on odottanut kalliin hälyytysjärjestelmän takana. Puhuu kovaan ääneen perhearvoistaan ja ikuisen avioliiiton tärkeydestä. Hän jolla on hyvät arvot. Avioerotkin on häviäjien hommaa. Uskollisuus erittäin tärkeää. Tai siis vaimon pitää olla uskollinen. Miehenkin, mutta Levillä ei lasketa.

Tekopyhyys ja moraaliposeeraus. Kaksi asiaa. Hyi helvetti.

X