havaintoja parisuhteesta

Lopeta mahdollistaminen ja ota vastuu elämästäsi!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Nainen kirjoittaa, että hänen miehensä seisomapissaa pitkin lattioita ja naisen pitää pestä vessa päivittäin.

Lopeta peseminen. Sotkija siivoaa. Lopeta mahdollistaminen!

Mies kirjoittaa, että ei saa huomiota koskaan vaimoltaan, koska vaimo on 24/7 puhelimellaan.

Aseta rajat, vaadi huomiota, jos et saa niin hae sitä muualta. Lopeta mahdollistaminen!

Nainen kirjoittaa, että hänen miehensä ei tee arjessa yhtään mitään yhteisiä kotitöitä.

Lopeta tekeminen, vaadi tekemään, jos ei tee niin lähde menemään. Lopeta mahdollistaminen!

Mies kirjoittaa että haluaisi seksiä, mutta vaimo ei suostu lähteä hakemaan seksittömyyteensä syytä edes yhteisestä terapiasta, seksittömyys jatkuu ja seksiä on ollut viimeksi vajaa kaksi vuotta sitten. Yhteistä seksiä siis. Miehellä on rakastaja.

Lopeta odottaminen, jos nainen ei halua edes selvittää tilannetta, niin lopeta suhde tai vaadi avointa suhdetta. Lopeta mahdollistaminen!

Nainen kirjoittaa, että miehensä ryyppää joka ikisen viikonlopun ja arkipäivät viettää töissä. Perheensä kanssa hän ei ole koskaan.

Älä seuraa sivusta viikko toisensa jälkeen. Jos miehesi ei pysty olemaan ryyppäämättä, jätä ryyppäämään yksi. Lopeta mahdollistaminen!

Nainen kirjoittaa että hänen miehensä ei osallistu lapsiarkeen millään tavalla. Ei vie koskaan päiväkotiin, ei hae koskaan päiväkodista, ei juurikaan tee lasten kanssa yhtään mitään, pitää lastenhoitoa naisten työnä.

Vaadi osallistumaan, mutta jos mies jää edelleen 50-luvulle, niin mitä hänellä arjessasi teet? Ota ero, tehkää viikkoviikkosopimus lapsista ja kas miehen pitää ottaa omalla viikollaan vastuu lapsistaan, hänellä ei ole vaihtoehtoa. Lopeta mahdollistaminen!

Mies kirjoittaa että hänen vaimonsa vaatii hänen näyttää puhelimensa viestit ja soittohistorian kerran viikossa. Mies kokee ahdistusta.

Älä näytä viestejä, koska se on lainvastaista nähdä toisen viestit. Jos vaimo haluaa rikkoa lakia, niin miksi olla rikollisen kanssa. Päästä hänet kasvamaan mustasukkaisuudesta eroon, vaikka oikeasti mustasukkaiset siirtyvät vain uuteen suhteeseen, koska eivät osaa elää yksin. Lopeta mahdollistaminen!

Mies kirjoittaa vaimonsa ehdottomuuden ja jyrkkyyden johtavan siihen, että vaimo jyrää hänet kerta toisensa jälkeen ja miehen omalla tahdolla ja mielipiteillä ei ole mitään väliä.

Lakkaa nöyristelemästä, hanki oma tahto, näytä se. Jos vaimosi ei osaa tulla puolitiehen vastaan, niin hänet voi jättää tien varteen seuraavaa pomottamaan. Lakkaa ryömimästä, tule tossun alta pois ja lopeta mahdollistaminen!

Nainen kirjoittaa miehen pettäneen häntä vuoden aikana kolme kertaa ja kertoo että ei voi enää luottaa.

Älä luota, älä jää satutettavaksi ja lopeta mahdollistaminen!

Lopeta mahdollistaminen!

Lopettakaa mahdollistaminen!

Parisuhde on vain pieni osa elämää. Miksi rakentaa kaikki sen ympärille siinäkin tapauksessa, että se on omalle hyvinvoinnille haitallista?

Miksi?

Kuka sinua pitää siinä?

Vastaus on peilissä.

Ota vastuu elämästäsi, niin sinun ei tarvitse purkaa myöhemmin kiukkuasi ja katkeruuttasi ulkopuolisiin.

Lue myös

X