Havaintoja parisuhteesta

”Lopputuloksena kolmekymppinen nainen joka ei luota miehiin ja baariin en uskalla koskaan enää mennä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Kyllä taas on aihe joka räväyttää aivojen perimmäiseen nurkkaan sysätyn ”never happened” laatikon.

Kuljin lapsena paljon naapurissa ja syntyihän siinä luottavainen suhde naapureiden kanssa. Kun teini-ikä lähestyi, naapurin perheen isä vahingossa ja leikin varjolla aika ajoin kopeloi. En kehdannut asiasta kellekään tietenkään kertoa.

Kun täytin 16, oli edelleen kopelointia, puhetta kuinka olen tärkeä ihminen ja niinhän se jossain vaiheessa kopelointi vaihtui seksiin. Tiesin asian olevan väärin mutta eihän tällainen arka ja luottavainen tyttö osannut sanoa vastaan kun toinen vakuutti kaiken olevan ok.

Asiasta ei tänä päivänäkään tiedä kukaan muu kuin asianosaiset, nykyiselle miehelle olen ihme ja kumma uskaltanut kertoa.

Sitten kun täytin 18 ja alkoi se baareissa kulkeminen niin siellähän oli vastassa nämä samanlaiset ”kivat setämiehet” jotka oli jatkuvasti iholla kiinni vaikka yritin ilmaista jotta voisi herra pysyä kauempana.

Lopputuloksena nyt reilu kolmekymppinen nainen joka ei luota miehiin, heti olen varuillaan vaikka olisi tuttu mies joka tulee halaamaan.
(Baariin en ikimaailmassa pysty yksin lähtemään.) Ikävä kyllä kunnolla osaa luottaa edes tuohon omaan rakkaaseen mieheen.”

Lue myös

X