Havaintoja parisuhteesta

”Lopuksi hän vei minut kotiin ja ujosti halasimme ennen eron hetkeä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
.

”Vastaan on tullut sammakko jos toinenkin mutta n 4kk sitten olin elämäni parhaimmilla ja upeimmilla treffeillä koskaan!

Mies haki minut sovitusta paikasta, oli pukeutunut siististi ja tuoksui hyvälle. Vei minut ravintolaan syömään, käyttäytyi kuin herrasmies, maksoi ruokailumme, juttu luisti oikein kivasti ja tunnelma oli jännityksestä huolimatta mukava ja rento.

Ruokailun jälkeen mies oli järjestänyt yllätysjälkkärin. Ajoimme Oulunjärven rantaan, rauhalliselle pienelle rannalle jossa hän paljasti että oli pyytänyt äitiään valmistamaan treffeillemme yllätykseksi yhtä suurinta herkkuani (kirjoittelua oli takana ennen ensitreffejä jo useita viikkoja ja paljon oli keskusteltu asioista laidasta laitaan, mm herkuista mistä pidämme) voileipäkakkua!

Olin hämilläni ja hiukan liikuttunut todella ihanasta ja yllättävästä eleestä. Istuimme rannalla tukin päällä, juttelimme pitkään, söimme voileipäkakkua ja joimme vissyä. Lopuksi hän vei minut kotiin ja ujosti halasimme ennen eron hetkeä. Nuo ensitreffit oli kaikkiaan täysi 10! Nyt olemme seurustelleet 2kk tämän miehen kanssa.”

Lue myös

X