Havaintoja parisuhteesta

Loverman go

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Pokemon Go:n innoittamana suunnittelin uuden rakkaussovelluksen, joka on suunnattu meille miehille. Sovellusta voi pelata ilman kännykkää ja itse asiassa sitä on jopa suotavaa pelata ilman kännykkää. Sovelluksen nimi on Loverman Go ja sitä pelataan näin.

Säännöt:

1. Etsi rakkaudellesi kohde, kulje sitä kohti. Katso kohdetta silmiin, hymyile ja tarkkaile hymyileekö hän takaisin. Jos hän hymyilee, niin olet saavuttanut kohteesi. Edessäsi hymyilee rakkaus. Kohde saattaa istua jo valmiiksi kotisohvalla, mutta jos ei, niin kohteen voi löytää ulkoa, baarijakkaralta, kirjaston käytävältä tai elokuvasalista. Hymyilyllä ansaitulla vastahymyllä saa pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

2. Sano hymyllä kesytetylle kohteelle jokin kaunis sana. Älä ole liian juro, liian hyökkäävä, liian teennäinen, ole se oma itsesi, joka olet, älä esitä mitään, mitä et ole. Jokaisesta hyvästä alkusanasta ja aitoudesta saa yhden pisteen ja pääsee seuraavalle tasolle.

3. Ota kohdetta kädestä kiinni ja kävele hiljaa paikkaan, jossa on rauhallista. Halaa häntä lujasti, mutta lempeästi. Älä anna minkään muun ulkoisen ärsykkeen häiritä yhdessäoloanne. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, ole oikeasti läsnä. Älä kavahda kosketusta ja läheisyyttä. Jokaisesta halauksesta saa yhden pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

4. Katso kohdettasi silmiin. Sano hänelle, että sinä rakastat häntä. Sano uudestaan hänelle, että sinä rakastat häntä. Tarkoita sanoillasi sitä, mitä sanot. Mene häntä lähemmäksi. Sen jälkeen kun olet mennyt lähemmäksi, niin mene vielä lähemmäksi. Anna hänelle viipyileviä suudelmia. Älä pidä kiirettä, äläkä mieti päämääriä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Suutele. Suutele. Jokaisesta viipyilevästä suudelmasta saa pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

5. Ota kohteesi syliin, pidä sylissä, pidä lähellä, riisu häneltä hitaasti vaatteita. Ota hänet lähelle, ota vieläkin lähemmäksi, älä kiirehdi. Ole läsnä hänelle, vain hänelle, millään mulla ei ole siinä hetkessä mitään merkitystä. Anna hänelle rakkautta. Anna HÄNELLE rakkautta, älä vain pidä häntä sinun rakkautesi mahdollistajana. Toteuta hänen toiveita, älä omiasi. Jokaisesta oikein kohdistetusta rakastelusta saa yhden pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

6. Pysy hänen vierellä. Älä pakene minnekään. Tehkää sormenpäillänne toisiinne merkkejä. Kirjoita hänen selkäänsä nimiä ja pyydä arvaamaan nimi. Piirrä sydämiä. Jokaisesta oikein arvatusta merkistä saa yhden pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

7. Aloita tämä kaikki sen jälkeen ihan alusta. Mitä useampana päivänä, sitä enemmän saa pisteitä. Loverman Go-peli ei tule koskaan päätökseen. Koskaan ei voi olla ihan korkeimmalla tasolla. Mitä enemmän kerää pisteitä, sitä onnellisempi elämä. Tule täyteen pisteistä, pursua yli. Anna pisteiden näkyä, sillä rakkaus ei ole pimeän asia.

8. Huomaa hänet joka päivä uudestaan. Älä katoa. Hän on täynnä pisteitä, jota sinun pitää kerätä.

9. Pysy lähellä, sillä läheltä saa kerättyä helpommin pisteitä.

10. Anna hänelle tilaa, älä omista, anna hänen olla oma itsensä, älä oleta, anna hänen mennä, älä kesytä, hän ei ole osa sinua, hän on rakkautesi puolikas. Pidä lähellä, sillä rakkaus näkyy suurimpana mahdollisimman pienessä tilassa.

 

Loverman Go-peli palkitsee pelaajansa. Siihen saa ja pitää jäädä koukkuun. Siihen on syytä hankkia riippuvuus, josta ei koskaan pidä luopua. Mitä enemmän pisteitä, sitä enemmän rakkautta. Mitä enemmän rakkautta, sitä enemmän elämää.

Uudet rakkaudet alkavat kosketuksilla. Vanhat rakkaudet säilyvät kosketuksilla. Pitää muistaa kerätä pisteitä, ihan koko elämä. Peli alkakoon jo tänään.

Saanks mä olla sun Loverman Go-sovellus?

X