Havaintoja parisuhteesta

Löydä sinäkin oma parisuhdemunasi

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Pääsiäisaamun perinteisiin saattaa kuulua pääsiäispupun piilottamien suklaamunien etsiminen. Minä ajattelin piilottaa teille muutaman parisuhdemunan, jotka voitte aamupäivän aikana etsiä. Annan toki vihjeitä siitä, että mistä munat saattaisivat löytyä teille nautittavaksi.

Vihjeet:

Parisuhdemunaa on turha etsiä kovin kaukaa puolisostasi. Varmemmin muna löytyy aivan puolisosi läheltä, jopa kiinni hänestä. Ota siis sormesi käyttöösi ja liikuta niitä pitkin rakkasi vartaloa, niin pian kädessäsi saattaa olla parisuhdemuna.

Munan lähelle pääsee myös mukavilla rakkaallesi kohdistetuilla sanoilla. Kokeile päästä munan luokse puhumalla rakkaallesi kauniisti, arvostavasti ja niin, että puolisosi tuntee olevansa tässäkin aamussa sinulle erityinen ihminen. Tällä tavalla muna suorastaan pomppaa esille kuin itsestään.

Parisuhdemuna on lähempänä kuin edes osaat kuvitella. Se ei ole piilotettu kalliiden esineiden taakse, eikä pölyyntyneen kirjahyllyn päälle, eikä kulissien uumeniin. Parisuhdemuna on suorastaan kosketuksen päässä sinusta. Muna on yhden viekottelevan, hyväksyvän tai hymyilevän katseen päässä sinusta. Nosta katseesi läppärin tai puhelimen ruudulta, kohdista se huoneen toisessa päässä olevaan rakkaaseesi ja huomaat löytäneesi munan.

Parisuhdemuna saattaa ponnahtaa esille myös aivan pienen eleen myötä. Nouset tuoliltasi, kaadat rakkaallesi kahvia ja samalla kosketat toisella kädellä hänen niskaansa, poskeaan tai peppua. Ja katso, edessäsi sojottaa mitä rakastettavin parisuhdemuna.

Yksi varmin tapa löytää piilossa oleva parisuhdemuna on ehdottaa puolisolle tälle päivälle jotain kivaa yhteistä tekemistä. Tiedän, että yhteiskunta on hyvästä syystä kiinni, mutta yhteinen tekeminen voi olla vaikkapa viltin levittäminen olohuoneen lattialle ja päiväpiknik yhdessä rakkaasi kanssa. Yksi hyvä ehdotus on pyytää rakastasi hiljaiselle kevätkävelylle. Kävelette käsikädessä, kuuntelette lintujen laulua ja menette jonnekin näköalapaikalle pussailemaan kädet toisiinne kietoutneena. Sellaisessa maisemassa parisuhdemuna on niin näkyvillä kuin muna siinä maisemassa voi ylipäätään olla.

Mikä parasta, löydettyänne oman parisuhdemunanne, sen sisältä paljastuu yllätys. Eikä mikään ikävä parisuhdeyllätys, joka kaataa teidän vuosien kulissinne, vaan yllätys, joka liimaa teitä taas enemmän yhteen ja siinä näköalapaikalla seistessänne yhteisen parisuhdemunanne kanssa ja parisuhdemuna kädessänne, te olette varmoja siitä, että tämä sama maisema on edessänne vuodenkin päästä, sillä niin kauniin parisuhdemunan löytäneenä, munaa ei koskaan halua laskea käsistään.

Hyvää pääsiäistä. nauttikaa toisistanne ja munastanne.

X