Havaintoja parisuhteesta

”Löysin Tinderistä sielunkumppanini”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olin kutakuinkin vasta eronnut pitkästä 13 vuoden liitosta naisen kanssa, liitossa syntyi myös lapsi. Olin aivan romuna ja ajattelin, että en tule koskaan löytämään ketään, enkä haluamaan ketään toista. Latasin tinderin uusia ystäviä saadakseni, jotta saisin tekemistä ja pääsisin eteenpäin eron surutyössä.

Aika vähän oli tällä seudulla tarjontaa samaa sukupuolta olevista ihmisistä. Ekan matchin sain vuosi sitten tytön kanssa, joka myöskin etsi kavereita elämäänsä ja aloimme kirjoitella silloin tällöin.

En missään vaiheessa ajatellut häntä muuten kuin kaverina. Nähtiin ekan kerran viime syyskuussa ja herranjestas olin myytyä tyttöä siitä saakka, kun hän ensimmäisen kerran hymyili mulle ja sanoi hei. Juttu luisti hyvin ja oli hauskaa. Sovittiin näkevämme uudelleen.

Pian ensitapaamisen jälkeen Hän lähti kotikonnuilleen monen sadan kilometrin päähän. Kirjoiteltiin aina välillä niitä näitä ja mulla tykytti sydän aina kun sain häneltä viestin. Lopulta oli pakko kertoa, että saatoin vähän ihastua häneen, mutta että voidaan ihan kavereina jatkaa.

No hän tuli takaisin paikkakunnalle ja mentiin yhdessä lenkille. Ajattelin, että edelleen kaveripohjalta. Puhuttiin ihan älyttömästi kaikkea ja hän oli jotenkin erilainen tällä kertaa. Lenkin jälkeen sain viestin, että hän on vähän sekaisin minusta. Seuraavana aamuna mentiin jälleen lenkille ja lenkin päätteeksi suudeltiin ensimmäisen kerran.

Loppu on historiaa, nyt ollaan tunnettu vuoden verran ja seurusteltu seitsemisen kuukautta. Hän tuntuu sielunkumppanilta, en ole kenenkään kanssa voinut olla näin avoin sekä henkisellä että fyysisellä tasolla. Rakkaus ❤️.”

Lue myös

X