Havaintoja parisuhteesta

”Mä en voisi ikinä olla suhteessa miehen kanssa joka ei ole hyvännäköinen”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Ilmeisesti ihmiset elää kahdessa eri maailmassa ja nämä maailmat kohtaa tinderissä. Siinä toisessa maailmassa parisuhde tulee ensin, seksi sitten.

Oikeassa maailmassa ihmisillä on tarpeet sinkkunakin. Tinder profiili ainakin minulla on ollut lähinnä seksiseuran hakua varten ja jos mies tulee kotiini/minä menen miehen kotiin, niin ei mun mielestä ole muuta syytä kun seksi. jos mies ei ymmärrä eloilla treffeillä antaa, toisia ei tule.

Kyllä sitä fyysistä läheisyyttä tarvii yksin elävä nainenkin ja sillä ei ole mitään tekemistä läheisriippuvuuden kanssa.
Jos kuvittelee että yhdessä vietetty yö synnyttää oikeuksia tai velvollisuuksia, silloin puhutaan läheisriippuvuudesta. Jos haluaa välillä seksiä ja nukkua kainalossa, se on ihmisyyttä.

Itse koen Tinderin kuitenkin filtteröityine kuvineen niin teennäiseksi paikaksi, että en enää jaksa tapailla miehiä jotka kuvassa on ihan ok näköisiä ja tavatessa niitä ei tunne kuvan perusteella. Tämä ei taida olla Suomessa yhtä iso ongelma kuin asuinmaassani, mutta eiköhän sitä kaikkialla esiinny.

Mä en edes lue profiileja, katson vain kuvat ja teen valinnan sillä perusteella. Mä en voisi ikinä olla suhteessa miehen kanssa joka ei ole hyvännäköinen, joten ihan turha lukea levottoman näköisen profiileja ja kerran voi panna tyhmempääkin.”

 

Lue myös

X